Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
28. september:

Selvtesting covid-19 i Bardu kommune

Endringer i koronaregler og anbefalinger

Lørdag 24.september ble det innført en god del endringer i koronaregler og anbefalinger, da en nasjonalt gikk over til en normal hverdag med økt beredskap. I Bardu kommune har vi ingen egne lokale regler, slik at det er de nasjonale rådene som gjelder.

Koronavirus

Informasjonsside for Korona

I venstre marg kan man klikke seg nærmere fram til informasjon om koronaregler, vaksinering og råd knyttet til begrensing av smitte.

24.6.2021 - 3 nye smittetilfeller

Tre vernepliktige ved Setermoen leir har testet positivt for Covid-19. De er smittet etter å ha deltatt på utested i Tromsø.

Personer som senere har testet positivt, har vært på rutebuss mellom Tromsø og Narvik søndag 20. juni. En person som senere har testet positivt har også søndag 20. juni vært på Joker pizzabar mellom kl 15.00 og 17.00.

Personer som har tatt rutebuss eller vært på Joker pizzabar i det aktuelle tidspunktet, bes være oppmerksom på symptomer, og ha lav terskel for å teste seg.

Status for vaksinering uke 24 og vaksinering i sommer

Før vaksinering i uke 23 hadde 1285 personer i Bardu fått dose 1 av koronavaksinen og 885 personer hadde fått dose 2.

Vi vaksinerer nå i hovedsak innbyggere som er i prioriteringsgruppe 8 (alder 55-64 år) med dose 1. Og i uke 24 er det kalt inn personer i årskull 1960-1962 – i hovedsak.

Vi vaksinerer ukentlig mange som skal ha dose 2.

fhi_vaksine_for_alle

Andre trinn i gjenåpningsplanen

Regjeringen gikk til andre trinn i gjenåpningsplanen torsdag 27. mai. Nå kan blant annet flere samles, barnehager og skoler kan gå til grønt tiltaksnivå der det er lite smitte og det frarådes ikke lenger å reise innenlands.

Les mer om åpningsplanen her

Neste trinn i åpningsplanen er varslet om ca. 3 uker.

regjeringen_opengraph_image200x200
1 | 2 | 3 | 4