Barduelva

Elva slynger seg gjennom Bardudalen og er en av mange fiskere karakterisert som ei av landets beste ørret og røye elver. En strekning på 70 km, lett tilgjengelig, gir et uttall av fiskemuligheter og best av alt, kun et fiskekort. 

Istindguidan er lokalisert ved elva og er en aktør som i tillegg til fiske tilbyr hjemmelaget tradisjonsmat og formidling av natur- og kulturhistorien. Nært til elva og sentrum ligger også Steirud gård. Her kan du overnatte komfortabelt på en av de eldste bevarte gårdene i Bardu. Gården er et ypperlig utgangspunkt for fisking, turgåing og det tilbys også hesteridning. Les mer og bestill under "opplevelsesleverandører". 

 

Altevatn, Leina, Geavdjajävri

-et fiskeeldorado året rundt!

Mange fiskere har hatt sitt livs fiskeopplevelse i dette området for her finnes mange fiskeslag, mye fisk og stor fisk. Disse tre største innsjøene i Bardu ligger på grensen mot Sverige og har et samlet areal på 127 km2. 

 

Opplevelsesleverandører

Fjellguiden -Altevatn. Frakter deg rask og sikkert frem til basecamper der de kan tilby overnatting i hytte eller komfortable telt. 

Instindguidan

Steirud gård

Inatur.no

 

Overnatting og båtutleie

Leinahytta -populær villmarkshytte ved Leinavatn i Bardu.

Villmarkstur -Venor Basecamp Leina, Indre Troms I hjertet av Indre Troms leier du en velutstyrt basecamp et steinkast fra Leinavatn. Sovetelt, utekjøkken, utegrill/bålplass, utedo og tilgang til aggregatstrøm og utleiebåter.

Fjellguiden Altevatn -båttransport

 

Jakt og fiskekort

Barduvassdraget kjøp av fiskekort

Bardu grunneierlag -småviltjakt

Småviltjakt i Bardu

Fiskeregler for Troms

Regler for fiske på statens grunn finner du på lovdata.