Logo Bardu hotell
Logo Bardu hotell

Bardu hotell Setermoen

Bardu hotell Setermoen, 77185940

Hos oss kan du slappe av i hjemmekoselige omgivelser med trivelig vertskap.       

Vi har i alt 40 rom, som alle er røykfri, restaurant som serverer god, hjemmelaget mat alle dager*, møterom og bar. 

Beveger du deg ut av døra, vil du kunne nyte godt av Setermoens servicetilbud, og ikke minst den fantastiske naturen som omkranser bygda. Her er det gode tur-, fiske-, jakt- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet fra hotellet, både sommer, høst og vinter.

Logo Bardu camping
Logo Bardu camping

Bardu Camping og turistsenter

Bardu Camping og turistsenter, Setermoen, 77612300

Campingen ligger midt i mellom Polarbadet og Polar Zoo. Har 100 meter til Rema 1000 og 250 meter til idrettsplass, idrettshaller og svømmehall. Vinteridrett er også godt tilrettelagt med hoppbakke, slalombakke og skiarena i 1 kilometers avstand. Av andre severdigheter kan vi nevne Målselvfossen, og for fiske entusiaster er det 200-300 meter. Tømmestasjon for bobiler og campingvogner. Stort lekeområde for barn med hoppeslott og el-biler under utvikling. 

Logo Bardu huskylodge
Logo Bardu huskylodge

Bardu Husky Lodge

Bardu Husky Lodge, Salangsdalen, tlf. 41354534

Pakkene du kan bestille inkluderer hente- og bringeservice fra flyplassen eller busstasjonen på Setermoen, syv overnattinger i våre flotte laftede hytter og to organiserte dager med utflukter – vinterstid med hundesleder, sommerstid med reinsdyrene og på høsten med hunder og treningsvogner. Bruk av badstu og nødvendig utstyr er også inkludert.

Fosseng camping uteområde
Fosseng camping

Fosseng Camping

Fosseng Camping, Salangsdalen, 77185180

Stengt for sesongen. Fosseng Camping holder sommeråpent fra juni til august. Eier kan nåes på tlf. 41857877. Plass til campingvogner, bobiler og telt, samt utleie av hytter. Campingen ligger idyllisk til i Salangsdalen i Bardu. Rolig område med mange turmuligheter i umiddelbar nærhet.

Haugen Gård, Østerdalen, 95068638

Haugland Gård, Østerdalen, 90604184

Innset huskyfarm flyfoto
Innset huskyfarm

Innset Huskyfarm

Innset Huskyfarm, Innset, 77184503

The oldest building is our cabin which we use as holiday home. The core consists of an old log cabin. Rooms have been attached to 68 qm in total and now there is room for six people in living room, bed room, kitchen and bathroom with sauna – an ideal holiday home for families.The sauna that is attached to the bathroom is used by all the guests of the Huskyfarm.We offer huskytours. 

Lunde gård

Lunde Gård, Sørdalen, 97123382

Solbakken campingområde
Solbakken camping

Solbakken Camping

Solbakken Camping, Salangsdalen, 41447513 

Solbakken Camping er en helårs camping i Salangsdalen, Bardu. Ligger 5min fra Polar Park og 50min fra Narvik.
Her kan mann nyte roen, leie hytte eller stå med bobilen.
Soltun Soldathjem bygning
Soltun Soldathjem

Soltun Soldathjem og ungdomssenter

Soltun Soldathjem og ungdomssenter, Setermoen, 77181204

Soltun er et rimelig overnattingsalternativ for deg som reiser gjennom Setermoen, og vi kan tilby alt fra enkeltrom til familierom med 8 senger. Du får også tilgang til kjøkkenet, WIFI og peisestuen som har TV, filmer, spill o.l. Enerom fra kun 499,- pr. natt.

Logo: Steirud gård
Steirud gård logo

Steirud Gård

Steirud Gård – Bardu – tlf 77 18 12 26
Sommerstua er ei lita trivelig bygning med høy standard og som ligger i tilknytning til gårdstunet. Huset ble opprinnelig brukt som bosted for kårfolkene på gården, men har gjennomgått en nylig restaurering. Det er lagt vekt på å beholde det autentiske preget, og resultatet har blitt et hus med en moderne stil kombinert med gammelt særpreg – et hus med sjel! Sommerstua inneholder gang, stue, kjøkken, bad og 3 soverom og utstyr til 6 personer. I tillegg til elektrisk oppvarming er det peis på stua og vedovn på kjøkkenet. Det er varmekabler i gulvet i gangen og på badet. I første etasje er det ett soverom, de to andre er på loftet.

Bilde av Viken senter
Viken senter

Viken senter

Viken Senter, Altevannsveien, 77189900

Room 4 u logo
Room 4 u logo

Room4you

Room4you, sentrum, Bardu, tlf 90124242 

Room4you er et lelighetshotell i sentrum av Setermoen i Bardu kommune. Vi har totalt 11 hotell-leiligheter i størrelsesorden 36-55 kvm.