Om å jobbe i Bardu kommune

Bardu kommune i Troms og Finnmark fylke er en kommune med høy aktivitet og et inkluderende lokalsamfunn. Kommunen har rundt 4000 innbyggere og ligger i hjertet av Troms, midt mellom Harstad, Narvik og Tromsø. Bardu er kommunen for deg som vil bo og leve i et samfunn med høyt engasjement, mange offentlige arbeidsplasser og et rikt næringsliv med ulike tilbud i sentrum.

Kommunen har et godt tilbud av aktiviteter – med over 100 ulike lag og foreninger finnes det garantert noe for deg! Vi har et variert tilbud innen idrett, både sommer og vinter. Er du glad i naturen kommer du til rett plass. Med nasjonalparkstatus i kommunen har vi et eldorado av naturopplevelser og turmuligheter like i nærheten. Utover dette vil du enkelt kunne bevege deg rundt om i regionen, eller til andre deler av landet. Med hele tre flyplasser, Tromsø, Evenes og Bardufoss, innen rimelig reisevei.

Vi har Norges største hærgarnison i kommunen og dette bidrar til et spennende lokalsamfunn. Det er viktig for kommunen å satse på fremtiden, og derfor har vi nå en flott og splitter ny skole. Vi har fem barnehager og flere barneskoler.

Bardu kommune som organisasjon har en organisasjonsmodell med 3 nivåer – kommunedirektør-enhetsledere og avdelingsledere.  Vi har ca. 400 fast ansatte i vår kommune. Våre verdier; kvalitetsbevisst, inkluderende og miljøbevisst er retningsgivende for våre ansatte. Vi skal være et inkluderende samfunn og et hyggelig sted å bo.

Bardu kommune benytter kun elektronisk søknadsprosess. Se viktig informasjon til deg som skal søke lenger ned på siden. 

Se våre ledige stillinger.png

Opprett eller oppdater din CV hos oss.png

Viktig informasjon til deg som skal søke:

 • Det er bare mulig å søke på stillinger som er utlyst, og du må følge lenken i stillingsannonsen for å søke. Husk å åpne søknadsskjemaet kun en gang. Flere faner kan føre til komplikasjoner for nettleseren.
 • Du kan ikke sende søknaden på e-post til noen i kommunen. Søknader i papirversjon tas heller ikke imot.
 • Som søker må du legge inn fullstendig søknad. Du må fylle inn eller laste inn all relevant informasjon i søknadsskjemaet. Det er ikke tilstrekkelig å vise til tidligere søknader eller CV kun i form av vedlegg.
 • Vår søkeportal har automatisk CV-avlesning. Du kan laste inn informasjon til søknadsskjemaet fra din CV med word- eller pdf-filer, slik at du slipper å fylle ut alle feltene selv.
 • Du kan også opprette en brukerprofil og CV i EasyCruit. Dine opplysninger vil da være lagret til senere utfylling av søknader. Oppretter du ikke brukerprofil og CV, blir opplysningene kun lagt inn i søknaden til den konkrete stillingen du søker på.
 • Det er ikke mulig å lagre og fortsette senere i en søknad. Søknadskjemaet må fylles ut fra start til slutt i en operasjon. Vi anbefaler at du som søker har klar all relevant informasjon og dokumentasjon ( CV, dokumentasjon på utdanning/vitnemål, attester og søknadsbrev/tekst) før du starter utfylling av søknadskjema.
 • All utdanning som registreres i søknaden, må dokumenteres gjennom opplasting av vitnemål eller tilsvarende for at søknaden skal kunne sendes inn.
  • Ved opplasting av vitnemål, utdanningsbeviser etc. aksepteres følgende type dokumenter: (.ppt, .doc, .xlsx, .rtf, .docx, .pptx, .xls, .pdf)
  • Ved opplastning av bilder aksepteres følgende filtyper: (.gif, .jpeg, .jpg og .png)
  • Max filstørrelse som kan lastes opp er 10 MB.
  • Dersom du ikke har aktuell dokumentasjon tilgjengelig, må du laste opp et dokument som sier noe om tidspunkt for når du kan ettersende /levere aktuell dokumentasjon.
 • Dersom du trenger bistand i søknadsprosessen, kan du sende henvendelse til: rekruttering@bardu.kommune.no
 • Når din søknad er registrert, vil du få en bekreftelse på e-post. Kommunikasjon går i hovedsak via e-post. NB Husk å sjekke din søppelpost/ ditt spamfilter.

 

Lykke til med jobbsøkingen!

Film av Bardu kommune

Klikk på bildet under for å se film av vår vakre kommune og hva du kan oppleve her: 

Discover Bardu_bilde.png