Setermoen skole

Ny skole under oppføring

I mai 2020 startet byggeprosessen med den nye skolen like ved Barduhallen. Her har vi laget en samleside med informasjon i forbindelse med ny Barne og Ungdomsskole i Bardu. 

reistadløpet logo

Reistadløpet -avlyst grunnet korona 2021

I mars arrangeres reistadløpet. Reistadløpet går på 69° nord og er det nordligste rennet i Visma Ski Classics. Du velger om du vil gå 50 eller 34 kilometer, uansett så går begge distansene gjennom et fantastisk arktisk fjellandskap fra Setermoen til Bardufoss. Det er også et eget løp for barn i Setermoen sentrum fredag før løpet – Barnas Reistadsprint.

logo

Villmarksmessa -avlyst grunnet korona 2021

Nord-Norsk Villmarksmesse i Bardu som skulle arrangeres i juni har blitt avlyst. Det er usikkerhetene rundt korona og gjenåpningen av samfunnet som setter en stopper for messa.

 

I juni hvert år har vi Nord-Norsk Villmarksmesse her på Setermoen ved Barduhallen. 

Nord-Norsk Villmarksmesse er en årlig kvalitets messe som har fokus på jakt, fiske og friluftsliv og litt til. Villmarksmessen er lagt opp som familiemesse med aktiviteter for barn og foredrag for voksne.

Messen har ca 120 utstillere både ute og inne, og i snitt de siste år har messa hatt ca 11 000 besøkende. Messen er vel etablert og blir i 2020 gjennomført for 34 gang.

BILDE FRA BARDUMARTNA\'N

Bardumatnan -august

Bardumartna´n holdes en gang i året, tidspunktet har tradisjonelt sett vært lagt til siste helga i august.

Bardumartna´n arrangeres og drives av UL Viking. Ungdomslaget ble stiftet i 1928. Pr i dag har vi ca 50 medlemmer, men på det meste har det vært over 100. Tilholdsstedet vårt heter Ranheim og ligger i Vikingkrysset, sør for Setermoen sentrum. Der har vi møter og tilstelninger, samt vår årlige revy. Ungdomshuset leies ut til festligheter som bryllup, konfirmasjon og lignende.

Julemarked 062_300x199

Julegrantenning og julemarked i Bardu - lørdag 1. adventshelgen

Lag og foreninger har salg i Domus og Servicesenteret, underholdning utenfor kommunehuset, fakkeltog fra kommunehuset til Kirkeparken. Julegrantenning og gang rundt juletreet der. Nissene kommer med pakker til barna. Kino i Setertun tilslutt. Arrangeres av UL Freidig og Bardu kommune. 

I tillegg har vi en rekke småarrangementer i løpet av året. Disse ligger i vår kalender på hovedsiden. Klikk nedest til venstre under kalenderen for å se alle