All informasjon om Reistadløpet kan man finne på Reistadløpets egne nettsider ved å følge linken under:

På Reistadløpets sider finner man alt av nyheter fra arrangør, samt informasjon vedrørende konkurranse, opplevelser, overnatting, Ski Village, tilskuerinfo, nettbutikk og Reistadløpets historie.

Besøk også gjerne:

Barneskirenn

PROGRAM REISTADLØPSUKA / SKI VILLAGE SETERMOEN 2023

Hva skjer på Bardu-/Setermoen-siden i forbindelse med årets Reistadløp?

I tillegg til å få det vesentligste i denne program-oversikten anbefaler vi å gå inn på Reistadløpets hjemmeside: www.reistadløpet.no  Her kan man også melde seg på til selve løpet på lørdag 1.april.

Torsdag 30.mars 2023


QR-løp – Funksjonærløp – Ungdomsløp, Skistadion/Storlømyra, start kl 10:00

 

Fredag 31.mars 2023


Ski Village Setermoen er åpen 13:00-22:00 med boder/stands og lavvo. Benytt denne fredagen i Setermoen sentrum. Gå ikke glipp av en av årets herligste, mest hjertevarmende uforglemmelige opplevelser; Masse barn i ivrig, fartsfull og glad aktivitet i Barnas Reistadsprint, etterfulgt av 100 meter supersprint. Alt på Storskjerm ved målpasseringen foran kommunestyresalen.
Dette er dagen der fredagskosen bør gjennomføres i sentrum på en av bygdas flotte, åpne spisesteder (Skafferiet, Stallo, Patricia, Vinbanken, Jokern og COOP kaféen), eller i mat-og øl-lavvoen foran Veksthuset der Lapphaugen trakterer grillen og serverer.

13:00-17:30
Henting av startnummer til Barnas Reistadsprint, Kommunehuset.
Påmelding: https://www.sparebank1.no/nb/nord-norge/privat/info/barnas-reistadsprint.html 

18:00
Start Barnas Reistadsprint (ved Esso).

19:15
100 meter Supersprint

Camp Reistad etablerer seg på Storlømyra fredag ettermiddag. Her blir det muligheter å oppleve vinterfriluftsliv med tilrettelagt overnatting ute i telt i familievennlige, trygge og læringsgode omgivelser. Se egen innbydelse og informasjon om påmelding.

 

Lørdag 1.april 2023


Camp Reistad fortsetter og ønsker Midt-Troms-befolkningen velkommen til friluftskafé med gratis mat og drikke på Skistadion/Storlømyra kl 09:30-13:00. Her blir det rovdyrskole, bålkaffe, gratis hundekjøring og godt sosialt lag. En utmerket ramme rundt spurtpunktet på selve Reistadløpet der eliteløperne passerer Skistadion fra ca kl 10:15.

09:45
Fallskjermhopping før start Reistadløpet.

10:00                                                                    10:15
Start Damer elite, Artillerisletta.               Start Herrer, elite og fellesstart øvrige, Artillerisletta.

 

Se program (pdf)