Dagaktivitetssenter

Dagaktivitetssenter er en helsetjeneste for personer med kognitiv svikt, demens eller som har fått litt hukommelses problemer i hverdagen. Deltagerne blir hentet og kjørt hjem slik at alle skal ha mulighet for å kunne delta.  

Det er to ansatte på dagsenteret som har god erfaring fra demensomsorgen samt demenskoordinator som har spesialisering på demensfeltet.  

Dette er et lavterskel tilbud, hvor målet er å ha sosialt samvær med meningsfulle aktiviteter. De ansatt er opptatt av personsentrert omsorg, det vil si at vi tilrettelegger for den enkeltes ønsker og behov. Vi har et helsefremmende fokus med trim, sang og gode samtaler.  Andre ting vi gjør er baking, snekring (jordbær og fuglekasser) bingo, spill, isfiske, gåturer, hagearbeid, dikt/historiefortellinger og mye, mye mer. Vi følger årstidene og er ofte ute på bilturer i nærmiljøet og i nabokommunene.  

Det serveres to gode måltider, formiddagskaffe med brødskive, frukt, samt varm suppe til lunsj.    

“ Æi bor nu heme alene, og dagan kan være så lang, men det å komme ut å ha noen å ete i lag med, prate med, ja det er helt fantastisk æi gler mæi til de dagan ” (sitat bruker). 

“Tenk at vi eldre kan ha et sånt fint tilbud hær i Bardu, det hær er bedre enn all verdens medisin” (sitat bruker). 

Hos oss på dagsenteret så er det mye latter og god stemning. Det bygges nye vennskapsbånd og flere av deltagerne forteller at dette er et tilbud som gir de glede. 

Velkommen til oss! 

 

Vi holder til i Åsveien 56 B 

Åpningstider

Mandag-onsdag-fredag 09-14

Lokaler

Dagsenteret er lokalisert i en leilighet i Røde Kors bygget.

Her finner du søknadskjema PDF document ODT document

Ansatte

Dagsenteret har to ansatte. Demenskoordinator og helsefagarbeider med kompetanse innen demens.