Brady's

Brady's er en intim, "brun" bar i kjelleren på Bardu Hotell. Her er stedet for god stemning og masse godt og variert å ha i glasset. 21 års aldersgrens​​e.

Bradys.png

C Kafè

C Kafè i Bardu er bygdas møtested. Her serveres kaffe, kaker, vafler og middag.

Ckafe.png

Circle K

Cirkle K  _195x189.png

Bensinstasjon med tilbud som Peppes pizza, Din Helsemat, pølse, burger, baguetter, boller, softis og kaffeavtale. 

Esso

Esso  _195x192.png

Bensinstasjon med tilbud som varme baguetter, burger, pølse, boller, softis, milkshake og kaffeavtale. 

Lotus Thai Take-away

Thai-restaurant · Hurtigmatrestaurant midt i Setermoen sentrum.

Lotus take away.png

Joker'n Setermoen

Pizzabar på Setermoen med koselig atmosfære, god service og god pizza. Vi har alle rettigheter og leverer i nærområdet for den som ønsker det.

Jokern Setermoen.png

Patricias gatekjøkken

Norges beste gatekjøkken (2017) av NAF og bladet MOTOR. Vinner NM i sunn fastfood 2018 og 2016. Norges beste pizza (2009), bronsje i NM i burger 2017.

Patricias gatekjøkken.png

Skafferiet

Skafferiet kafé med ekte ærlig hjemmebakst, lunsj, god drikke, utsalg av ting, tang og matvarer fra gode leverandører. Hyggelig atmosfære blandt gjenbruk og nostalgi! Forhåndsbestilling og takeaway er også mulig.

Skafferiet.png

Vinbanken

Vibanken er en nisjebar på Setermoen med servering av tapas og salg av delikatesseprodukter. Salg av lokalt øl og kvalitetsvin samt godt utvalg av alkoholfritt. 

Du finner oss midt i hjertet av sentrum på Setermoen. I 2 etasje med god utsikt over bygda vår. 

Vi selger også fersk ost og gode skinker fra delikatessebutikk vår. Kom gjerne innom for en osteprat. Vi leier ut lokaler til møte og lunch. Ta kontakt.

Vinbanken.png

Trollstua restaurant

Trollstua er vår storstue, hvor vi dekker opp til hverdags og fest. Vi satser på å lage god, hjemmelaget mat for alle. Vi har en fast middagsmeny som vi serverer alle dager, i tillegg til at vi serverer tradisjonelle og spennende retter som "dagens" når noe er i sesong.  Vår bar har alle rettigheter.

Trollstua Bardu hotell.png