Bassenget:
Som mange av dere er klar over, har det blitt identifisert flere feil i bassenget, som har ført til driftsstans over tid. Vi forstår at dette har skapt og skaper store ulemper for innbyggere, brukere og elever, og vi beklager dette.

Vi vil forsikre om at vi tar denne situasjonen på alvor. Feilene er nå identifisert, og det arbeides med reparasjoner. Selv om rettetiden ikke er helt avklart, arbeides det kontinuerlig for å sikre at bassenget igjen blir fylt med vann og klar for aktivitet.

Temperatur i Barduhallen:
Videre har det over en periode vært problemer med temperaturen i Barduhallen. Vi har forståelse for at dette har påvirket brukernes opplevelse og komfort. Det er utført flere målinger, og temperaturen har blitt justert opp ved flere anledninger i et forsøk på å løse problemet. Dette har dessverre ikke hatt effekt, og vi mistenker at det kan være en feil i varmeelementet. Dette vil bli undersøkt og det vil bli laget en plan for retting. 

Vi setter stor pris på tålmodigheten og forståelsen fra våre innbyggere i denne perioden. Vårt mål er å sørge for at både svømmebassenget og Barduhallen er tilgjengelige, trygge, komfortable og funksjonelle anlegg for alle. Vi vilå holde dere oppdatert om fremgangen.

Til slutt, vi vil igjen beklage de ulempene disse problemene har forårsaket. Vi jobber med å løse det effektivt og sikre at våre fasiliteter lever opp til forventningene.

 

Oppdatering 18.1.24

Problemet knyttet til temperatur i hallen er identifisert, det ser ut til at noen uvedkommende har justert et spjeld på ventilasjonsanlegget som har ført til at det ikke har vært mulig å justere opp temperaturen. Rommet er stengt av, slik at slike hendelser ikke lenger kan oppstå. Vi har etter hvert et ganske gammelt anlegg, som det kan være krevende å få på plass reservedeler til – noe som gjør oss sårbare på dette området.

Vi håper at temperaturen igjen blir levelig og at aktivitetene blir enklere å holde på med.