Avdelinger

Barnehagen har to avdelinger;


Kalvebingen har plass til 9 barn under tre år.

Kløverenga har plass til 18 barn over tre år.

DSC_0333

Vi holder til i samme bygg som Øvre Bardu skole, og utgjør sammen med dem Øvre Bardu oppvekstsenter. Vi har et nært samarbeid om barnehageplasser med Viken senter.

Barnehagebygget er relativt nytt og moderne, og ble tatt i bruk av oss i 2008. Her har vi også en velutstyrt lekeplass og et unikt nærområde med gangavstand til både skog, mark og vann. Nærheten til skolen gjør at vi kan ha en god og smidig overgang mellom barnehage og skole.

Vi har i flere år deltatt i ulike nasjonale satsinger. Denne høsten starter vi opp med Kompetanseløftet for spesialpedagogikk og inkluderende praksis. Det syns vi er en fin videreføring av arbeidet vi har gjort i forbindelse med satsinga Inkluderende barnehage- og skolemiljø, IBS.

Hovedmålet vårt: Alle skal oppleve at de er verdifulle og at de har venner

Fagdager

I løpet av barnehageåret har barnehagen åtte fag- og planleggingsdager. Disse dagene er barnehagen stengt. I 2023-2024 blir det følgende dager: 15/8, 16/8, 4/10, 1/12, 2/1, 27/2, 10/5 og 21/6.

Åpningstider

Barnehagen har åpent mandag til fredag kl. 07:00-16:15 hele året, med unntak av romjul, onsdag før påske og åtte fag- og planleggingsdager. De siste tre ukene i juli er alle barnehagene sommerstengt.