Bardu interkommunale legevakt leverer legevakttjenester for innbyggerne i Bardu, Målselv, Salangen, Lavangen, Ibestad og Dyrøy. Legevakten har egen legevaktsentral og koordinerer selv oppdragene sammen med andre nødtjenester. I tillegg til selve legevakten og legevaktsentralen ligger også kommunens samarbeid med UNN HF for hudbehandling under legevaktens ledelse. Legevakten er en heldøgnstjeneste. 

Bardu interkommunale legevakt er som virksomhet opptatt av å levere tjenester av god kvalitet og er i stadig utvikling. Som ansatt på Bardu Legevakt er du med i et miljø preget av høyt tempo og rask responstid, men også med stor takhøyde.

Du vil bli en del av helse, omsorg og barnevern sitt lederteam sammen med avdelingsledere i de andre avdelingene i enheten. Bardu interkommunale legevakt driftes av Bardu kommune og er underlagt styringsgruppe bestående av representanter fra alle medlemskommunene. Som leder for legevakten vil du ha en rolle i styringsgruppa og møter på styringsgruppemøter for Bardu sammen med enhetsleder, økonomisjef og kommunedirektør. 

Les mer og søk på stillingen her.