Løypepreparering

For informasjon om tråkking av skiløypene, se www.skisporet.no/troms/setermoen, Evt. kontakt: 975 62 315 (Tråkkemaskin)

Rutiner for løypepreparering:

  1. Forsvarets løype prepareres ved behov mandag til fredag fra kl.10.00.
  2. Øvrige løyper prepareres ved behov på dagtid. Ved større snøfall tråkkes bare 5km. På kveldstid og i helgene prepareres løyper av Bardu IL.
  3. Lys i lysløypa: mandag til og med fredag fra kl. 0730 til kl. 1000 og på kveldstid til kl. 22.00, lørdag og søndag til kl. 20.00.

Barduhallen

Se egen info.

Kontakt: 476 77 111, e-post: barduhallen@bardu.kommune.no

Uteanlegg

Kunstgressbane kan brukes etter avtale fra kl. 0730 til kl. 2200. Når det er behov for lys slås disse av kl. 2200. Gressbane, grusbane, verkstedleir og øvrige områder kan disponeres etter avtale. Info på nett finnes blant annet her.

Skilting av elveparken 001_600x399

Elveparken

Elveparken er en del av tusenårsstedet i Bardu. Parken er et nydelig og godt tilrettelagt turområde langs Barduelva.

Turene i Elveparken har mange mulige startsteder, de vanligste er Bardu kirke og Barduhallen. Merkingen gir deg muligheter på begge sider av elva, med flere alternative rutelengder.  Man kan gå alt fra helt korte turer til en lengre runde på ca 6,5 km (1-1,5 t). Både benker, gapahuk og flotte rasteplasser inviterer deg til å bruke god tid underveis.

Hele tiden holder du deg langs eller i nær kontakt med elva. Er vannføringen stor, skal du være oppmerksom enkelte steder. For den som er interessert i ørretfiske, byr elva på gode muligheter – men husk fiskekort.

Vi oppfordrer alle til å benytte idrettsanleggene i Bardu.

Skilting av Elveparken