Madelen Rane Mortensen[1]

Madelen Rane Mortensen

Madelen har opp igjennom årene deltatt på svømming, fotball og turn. I dag er hun utøver for showgruppa og rekrutt/junior. Hun er trener for flere partier, bland annet 2. og 3. klasse på turn, og stiller opp som vikar på de andre partiene når det trengs. I tillegg har Madelen påtatt seg ansvaret til å lage program for ca. 90 barn i alderen 6-13 år, som turngruppa skal vise fram på kretsens største turnstevne som går av stabelen i Tromsdalen i mai i år. Madelen tok dette på strak arm og har vært gjennom alle partiene på alle treningen hver uke, og lærer dem programmet og legger masse tid og energi i dette. Hun er et stort forbilde for utøverne. Hun stiller opp når det trengs og er blitt sett på som ei jente som alltid er positiv. Bardu IL turn er stolt og takknemlig for å ha Madelen med på laget. Madelen har i tillegg til skole og turn fast jobb på Esso, og er tilkallingsvikar på SFO. Madelen har også vært med på årets TV-aksjon, «Brud ikke barn», der hun gikk rundt i bygda som bøssebærer og samlet inn penger til dette. Hun har tidligere vært barnevakt og har også vært med på barnevaktkurs som var i bygda for noen år siden.

Madelen har et ekstra hjerte for barn og unge i sitt miljø i bygda. Hun skiller seg ut blant ungdommen på hennes alder der hun ikke fester og drikker, og heller bruker innsatsen for miljø for barn og unge i idretten. 

Anneli

Anneli Heimdal Rambø

Anneli har vært en aktiv utøver i turn, fotball og håndball i en årrekke, og har også bidratt som dommer i både fotball og håndball. Innenfor musikk og kultur har hun drevet med fiolin, hvor hun også er medlem av strykeorkesteret, piano og vært med i en teatergruppe nede på Ala grendehus. Hun har vært deltaker flere ganger i UKM, hvor hun også har sittet i fagpanelet. Av verv har hun vært med i elevrådet på skolen, vært medlem av Bardu Ungdomsråd i fem år fra 2017, hvor fire av de har vært som leder. Som leder har hun vært initiativtaker og pådriver for flere ungdomsarrangement, opprettelse av aktivitetsutstyr i Kirkeparken, har stått i bresjen for å opprette nye lokaler for ungdommen i sentrum og for at ungdommens behov og stemme skal bli hørt. Hun har vært medlem av Ungdommens Midt-Tromsråd fra 2018, og Ungdommens Fylkesråd fra 2021.

Anneli har over flere år jobbet for å legge til rette for aktiviteter og arrangementer for ungdom i Bardu, og for å skape samhold og trivsel for ungdommen i bygda.

Gratulerer Madelen og Anneli!

Prisutdeling:
Ungdommens motivasjonspris skal utdeles av ungdomsrådet i Barduhallen under årets 17. mai arrangement. Ungdommens motivasjonspris består av to gavesjekker på kr 5.000,- og innrammet diplom.

Formål for ungdommens motivasjonspris:
Prisen skal være med på å motivere ungdom til å være allsidige utøvere og påta seg leder/trener/instruktør - oppgaver, innenfor det utvida kulturbegrepet. 

Prisen tildeles ungdom som er:

- aktivt med på å holde i gang eller starte gode miljøer for positive aktiviteter.

- viser allsidighet som utøver (deltar i 2 eller flere aktiviteter).

- aktiv som utøver og i tillegg har lederoppgaver.

- prisen kan kun tildeles samme person en gang.

 

Bardu kommune tildeler årlig 2 stk. Ungdommens motivasjonspriser til ungdom i alderen 15 – 20 år som bor i Bardu eller er tilsluttet lag/forening hjemmehørende i Bardu.

Tidligere prismottakere:

2021: Helene Hammer og Morten Nyberget

2020: Line Bjørnsen og Maria Elise Moeng Sagen

2019: Amalie Elverum Repvik og Vilde Spets

2018: Cecilie Eileen Simonsen og Joakim Jamal Anderssen

2017: Benedikte Asbjørnsen og Amalie Siljebraaten

2016: Lillian Halima Andersen

2015: Hanna Heggås

2014: Stine Bjørkli og Kristoffer Johnsen

2013: Rikke Håkstad

2012: Stine Maren Steien og Vetle Holkestad Bertheussen

2011: Guro Bell Pedersen og Alexander Engvoll Svendsen

2010: Hanne Linaker og Grigory Solomatov

2009:  Hanne Hovde Østvik og Kristian Hovde

2008:  Håvar Uhre Halvorsen og Joachim Holm Strømseth
2007:  Åselinn Krane Heimdal og Tonje Helen Gundersen

2006: Jeanett Alstad og Tonje Walle Moberg

2005: Vanja Poppe Skipenes og Torbjørn Køhl

2004: Britt og Marianne Paulsen / Kaja og Nora Turner
2003: Sven-Are Paulsen og Markus Skoglund Indal

2002: Elise Strømseng og Christoffer Eggen