Informasjon om Reistadløpet -på egne nettsider

Reistadløpet 2024 - Pure Arctic Madness

På Reistadløpets sider finner man alt av nyheter fra arrangør, samt informasjon vedrørende konkurranse, opplevelser, overnatting, Ski Village, tilskuerinfo, nettbutikk og Reistadløpets historie.

Besøk også gjerne:

Barneskirenn

PROGRAM REISTADLØPSUKA / SKI VILLAGE SETERMOEN 2024

Hva skjer på Bardu-/Setermoen-siden i forbindelse med årets Reistadløp?

I tillegg til å få det vesentligste i denne program-oversikten anbefaler vi å gå inn på Reistadløpets hjemmeside: www.reistadløpet.no  Her kan man også melde seg på til selve løpet som går lørdag 6.april.

Torsdag 4. april 2024


QR-løp – Funksjonærløp – Ungdomsløp, Skistadion/ Storlømyra, start kl 10:00

 

Fredag 5. april 2024


Ski Village Setermoen er åpen 13:00-22:00 med boder/stands og lavvo. Benytt denne fredagen i Setermoen sentrum. Gå ikke glipp av en av årets herligste, mest hjertevarmende uforglemmelige opplevelser; Masse barn i ivrig, fartsfull og glad aktivitet i Barnas Reistadsprint, etterfulgt av 100 meter supersprint. Alt på Storskjerm ved målpasseringen foran kommunestyresalen.
Dette er dagen der fredagskosen bør gjennomføres i sentrum på en av bygdas flotte, åpne spisesteder (Skafferiet, Stallo, Patricia, Vinbanken, Jokern og C kafé), eller i mat-og øl-lavvoen foran Veksthuset.

13:00-17:30
Henting av startnummer til Barnas Reistadløp, Kommunehuset.
Om Barnas Reistadløp: https://www.sparebank1.no/nb/nord-norge/privat/info/barnas-reistadsprint.html 

Påmelding: Barnas Reisstadløp Setermoen

18:00
Start Barnas Reistadløp (ved Esso).

Alle barn som er 12 år eller yngre kan delta. Det er gratis og alle deltakerne får en flott medalje etter at de har passert målstreken. 

19:15
100 meter Supersprint

Camp Reistad etablerer seg på Storlømyra fredag ettermiddag. Her blir det muligheter å oppleve vinterfriluftsliv med tilrettelagt overnatting ute i telt i familievennlige, trygge og læringsgode omgivelser. Se egen innbydelse og informasjon om påmelding.

 

Lørdag 6.april 2024


Camp Reistad fortsetter og ønsker Midt-Troms-befolkningen velkommen til friluftskafé med gratis mat og drikke på Skistadion/Storlømyra kl 09:00-14:00. Her blir det rovdyrskole, bålkaffe, gratis hundekjøring og godt sosialt lag. En utmerket ramme rundt spurtpunktet på selve Reistadløpet der eliteløperne passerer Skistadion fra ca kl 10:15.

 

10:00                                                                    10:30
Start Damer elite, Artillerisletta.               Start Herrer, elite og fellesstart øvrige, Artillerisletta.

 

09.00 - 16.00 

Kampenhytta åpen

Pensjonisttur