Vi ønsker å benytte kompetansen til våre medarbeidere nærmest mulig pasienten og gi tjenester med god faglig kvalitet og omsorg. Helse og omsorgstjenesten i Bardu har behov for en strukturendring for å møte utfordringene vi står i nå. Den demografiske utviklingen for Bardu viser at graden av eldre i befolkningen vil øke de nærmeste årene. Det vil naturlig nok kreve mer av laget rundt tjenestemottakerne.

For å møte disse utfordringene forsøker vi å tenke nytt og er i gang med mange spennende tanker og prosjekter. I forbindelse med disse endringene ønsker vi kontakt med deg som har lyst å bidra sammen med oss. Vi ønsker arbeidskraft som kan avhjelpe med ulikt forefallende arbeid. Kanskje liker du å skape en god ramme rundt måltider eller pusle med bomiljøet på ulike måter. Kanskje har du en systematiker i deg og liker å sette ting i system? Kanskje ønsker du å gi bort litt av din omsorg og varme gjennom å bidra? Vi kan tilby ulike oppgaver som f.eks

  • Oppgaver på postkjøkken
  • Lagerkontroll o.l.
  • Diverse forefallende arbeid
  • Skape trivelig bomiljø
  • Skylleromsarbeid

Dette for å nevne noe, oppgaver vil bli identifisert etter hvert som vi kommer i gang og etter ønsker og kompetanse fra de vi kommer i kontakt med.

Fortrinnsvis er vi ute etter personer over 18 år, pensjonister, mennesker som ønsker å bidra og har restarbeidsevne på ulike områder.

Oppdragene lønnes ihht tariff på timelønn.

 

Kontaktinformasjon ved spørsmål og om du ønsker å bidra med dine kapasitet, kompetanse og omsorg:

 Enhetsleder Helse, omsorg og barnevern,

Hege Thomassen Fosslund på telefon 91554666, mail: hege.thomassen.fosslund@bardu.kommune.no