Nasjonalt tiltak om hjemmekontor

Bardu kommune er pålagt å følge nasjonalt tiltak om hjemmekontor etter følgende bestemmelse: Arbeidsgiver skal sørge for at ansatte kan jobbe hjemmefra, når det er praktisk mulig og ikke til hinder for viktig og nødvendig virksomhet på arbeidsplassen.

Som en følge av bestemmelsen vil alle saksbehandlere være tilgjengelig for publikum og andre fra hjemmekontor på e-post og telefon fram til fredag 14.1.22 alle dager mellom kl. 09-14. Kontaktinformasjon knyttet til ansatte og tjenesteområder finnes på kommunens nettsider her: Kontaktinformasjon.

På tross av at mange kommunalt ansatte er pålagt hjemmekontor er alle saksbehandlere tilgjengelig for allmennheten gjennom arbeidsdagen. Man skal ikke nøle med å ta kontakt med våre saksbehandlere på e-post eller telefon dersom det er behov for bistand eller veiledning knyttet til våre kommunale tjenester.

Generelle henvendelser til kommunen kan rettes til postmottak@bardu.kommune.no eller 77185200.

 

Bibliotek og ekspedisjon/varemottak åpent fra 6.1.22

For å ivareta utlån og innlevering av bøker samt andre bibliotektilbud hos folkebiblioteket, vil biblioteket og ekspedisjonen/varemottak på kommunehuset være betjent og åpen for allmenheten fra med torsdag 6.1.22.

Ekspedisjon og varemottak på kommunehuset holder åpent alle hverdager mellom kl. 9-14 fra og med torsdag 6.1.22.

Ved besøk i bibliotek eller ekspedisjon gjelder nasjonalt tiltak om bruk av munnbind dersom man ikke klarer å holde 1 meters avstand til andre. Det anbefales derfor bruk av munnbind ved besøk i bibliotek eller ekspedisjon/varemottak, og munnbind er derfor tilgjengeliggjort ved hovedinngangen på kommunehuset.