Svømmebassenget

Endelig nærmer det seg åpning av bassenget igjen.  Etter en lang periode med garantiarbeid feilsøkning og vedlikehold, nærmer vi oss igjen å få vann i bassenget. Vi forventer at arbeidet er fullført i februar.  Når arbeidet er ferdig, vil  det ta noen uker før bassenget er helt klart for bruk. Dette for at vannet skal ha riktige vannprøver og være trygt i bruk. Badevaktstillingene vil på nytt bli utlyst, slik at også kommunens badeglade innbyggere kan ta i bruk bassenget. 

Hallbetjent

I tillegg er vi glad for å kunne fortelle at det nå er på plass en hallbetjent i Barduhallen. Han vil være tilgjengelig på dagtid og ha ansvaret for vedlikehold og ivaretakelse av hallen, sikre at fasilitetene opprettholdes i godstand for alle brukere. For spørsmål eller mer informasjon, er hallbetjenten tilgjengelig på e-post: barduhallen@bardu.kommune.no.

Vi ønsker samtidig å uttrykke takknemlighet for tålmodighet og forståelse som dere har vist gjennom denne perioden. Vi ser frem til gjenåpning av bassenget, og ønsker alle velkommen tilbake til hall og basseng.