lyk-z metoden FROG Leadership & Livsmestring har for første gang blitt gjennomført i Bardu. FROG-programmet har vært en viktig del av satsningen for Barduprodukter AS, for å få mennesker til å ta større egen-ansvar for fremtiden og oppnå varig arbeidstilknytning. 

I spissen for dette sto instruktørene Line Kroken og Janne Hanstad Pettersen som har blitt fulgt opp av lyk-z, som drifter dette programmet. De fem deltakerne presenterte sin historie, fortalte om hele prosessen og om deres fremtidsønsker. Det var imponerende og rørende å se hvilken reise deltakerne har hatt gjennom denne metoden. En fin og verdig avslutning på dette livsmestringsprogrammet.

FROG gir muligheter

FROG er et livsmestringsprogram i selvutvikling og selvledelse for unge voksne som står uten jobb eller skole. På FROG finner deltakerne frem til sine iboende kvaliteter og unike evner. De får gode verktøy for å bytte ut gamle handlingsmønstre med nye gode vaner, og gjennom dette nå egne mål. Det er fokus på nåtid og fremtid, og deltakerne skaper seg en tilstedeværelse i verdighet.

Sosial entreprenøren lyk-z & døtre as i Skien har utviklet lyk-z-metoden FROG, et leadership-program som styrker identitet og selvfølelse og som fremmer livsmestring, god psykisk helse, motivasjon og handlekraft. Det er godt faglig fundamentert med skreddersøm fra anerkjente fagområder, og det er velutprøvd over flere år, med gode dokumenterte resultater. 

Innhold i FROG

FROG består av øvelser som alle kan mestre. Øvelsene gjør deltakerne mer bevisst på hvem de er og hva som er viktig for dem, og på denne måten kan de lage en motiverende framtidsplan.