Hvordan deltar jeg i TellTur Bardu?

Årets sommerturer finner du her. Trykk på ønsket turmål for mer informasjon. Ikke alle turmålene er remerket enda, selv om du kan trykke på dem. Turmålene åpnes for registrering i app når de er klar. Følg med på Facebook-gruppen "TellTur Bardu" for status på hvert enkel turmål. 

NB! Les alltid tubeskrivelsen på Telltur.no før start. Noen turmål har flere startsteder. All ferdsel er på eget ansvar.

 

 

Registreringsperioder

Sommer: 10.juni- 24.septmeber. 

Du kan følge med på Facebook-gruppen TellTur Bardu for mer informasjon. 

Hvordan registrerer jeg mine turer?

Den elektroniske registreringen må gjøres via TellTur. Dette gjøres slik:

  • Via appen «Norgeskart friluftsliv- premium versjon». Appen er gratis i 2022, men koster vanligvis 59 kr i året. Om du benytter appen så vil du få en forespørsel om å "sjekke inn" når du er ankommet turmålet, og trenger således ikke registrere koden manuelt. Dersom du ikke har dekning på toppen, så kan appen etterregistrere koden din når du kommer inn i dekning igjen (innen 24t) eller du kan registrere den manuelt på TellTur.no ved problemer. Se veiledning her.
  • NB! Viktig å oppdatere appen før du starter årets registrering. 

 

Hvis du har spørsmål eller problemer med å registrere deg på turmålet, kontakt folkehelsekoordinator Jeanette Jørgensen på jeanette.jorgensen@bardu.kommune.no eller tlf. 47462859.

 M 0oEBTQcZ 9h 4yPE 536XHVMSgNKA 0oDSgNKA 4 HBhRoKtBUoKk 0oDSgNKA 0oDSgNKA 08Klo 4P 8DkXTGMYfXYOQAAAAASUVORK 5CYII=

Premiering

Trekkpremier. Voksne: Samle 5 ulike turer for å være med i trekningen av trekkpremier. Barn/ungdom (0-17 år), pensjonister og funksjonshemmede: same 3 ulike turer for å være med i trekningen av trekkprmier. I tillegg blir det egen prmier til alle barn som går 3 ulike turer eller mer.

Årets trekking av trekkpremier:

 8P 9ugK EPwtVEAAAAASUVORK 5CYII=

Ta kontakt på tlf: 47462859 for å avtale henting av premie (-er). Alle barn som har gått 3 ulike turer eller mer får et sitterundelag

 

Merknader

Dersom du har merknader i forbindelse med TellTur Bardu, så setter vi pris på om du sender dette til: jeanette.jorgensen@bardu.kommune.no. Merk med «TellTur Bardu»