Hvordan deltar jeg i TellTur Bardu?

Årets turmål finner du her. Trykk på ønsket turmål for mer informasjon. På hver topp vil det være en turpostkasse med kode. Koden må registreres og det kan kun gjøres elektronisk. Grunnet korona vil koden i år bli festet på utsiden/ i nærheten av postkassen og vi vil dessverre ta inn alle turbøker.

NB! På noen av turene kan det ligge snø lenge og koder på disse turmålene vil ikke bli lagt ut før snøen er borte. Følg med på Facebook-gruppen «Bardu fjelltrim» for status på de ulike turmålene.

Registreringsperioder

Sommer: Fra ca.14. juni til 24. september 2021

Vinter: Januar 2021-18. mai 2021

Du kan følge med på Facebook-gruppen TellTur Bardu for status på de ulike turmålene. 

Hvordan registrerer jeg mine turer?

Den elektroniske registreringen må gjøres via TellTur. Dette kan gjøres på 2 måter:

  1. Via TellTur sine hjemmesider. Dette er gratis. Se veiledning her
  2. Via appen «Norgeskart friluftsliv- premium versjon». Appen er gratis i 2020, men koster vanligvis 59 kr i året. Om du benytter appen så vil du få en forespørsel om å "sjekke inn" når du er ankommet turmålet, og trenger således ikke registrere koden manuelt. Dersom du ikke har dekning på toppen, så kan appen etterregistrere koden din når du kommer inn i dekning igjen (innen 24t) eller du kan registrere den manuelt på TellTur.no ved problemer. Se veiledning her.

 

Alternativt kan du notere turmål med tilhørende kode på et ark og levere det på kommunehuset/sende det på mail til folkehelsekoordinator Jeanette Jørgensen. Husk å merke med «TellTur Bardu 2020».

Hvis du har spørsmål, problemer med å registrere deg eller ikke finner koden på turmålet, kontakt folkehelsekoordinator.

 M 0oEBTQcZ 9h 4yPE 536XHVMSgNKA 0oDSgNKA 4 HBhRoKtBUoKk 0oDSgNKA 0oDSgNKA 08Klo 4P 8DkXTGMYfXYOQAAAAASUVORK 5CYII=

Premiering

Voksne: 5 ulike turer kvalifiserer til å være med i trekningen av trekkpremier.

Barn/ ungdom: (0-17 år), pensjonister (født 1953 eller tidligere) og funksjonshemmede: 3 ulike turer kvalifiserer til å være med i trekningen av trekkpremier. I tillegg vil det være en premie til alle barn som går 3 turer eller mer.

Istindgubbediplom

Istind er ikke eget turmål, men dersom du ønsker diplom må dato for bestigning dokumenteres og sendes til jeanette.jorgensen@bardu.kommune.no.

Merknader

Dersom du har merknader i forbindelse med TellTur Bardu, så setter vi pris på om du sender dette til: jeanette.jorgensen@bardu.kommune.no. Merk med «TellTur Bardu»