2009-kullet ved Bardu Undomsskole som arrangerer årets 17.mai-feiring i Bardu ønsker å bruke overskuddet fra lotteriet til sosiale arrangementer og turer for alle elvene på trinnet.
Førstepremien er et gavekort på kr. 15.000,- til bruk på selvvalgt(e) bedrift(er) i Bardu.

Ballslipp 2023

8. klasse på Bardu ungdomsskole er ansvarlig for årets 17. mai feiring. Ballslippet vil foregå 16.mai og resultatet offentliggjøres 17.mai.

Måten det gjennomføres på er at ballene er samlet i en stor beholder med en avtagbar bunn. Beholderen heves i en kran til opp under taket i Barduhallen. Der trekkes bunnen ut, og ballene vil falle ned på en avmerket målskive. Ballen som kommer nærmest sentrum vinner 1. premien. Den som er nest nærmest vinner 2. premie osv. 

 

1. premie er gavekort på kr 15 000,- hos valgfri bedrift i Bardu (premien kan splittes opp slik at det er mulighet til å få gavekort på flere ulike bedrifter). Oversikt over øvrige premier oppdateres fortløpende. Salgsperioden er fra 1.-15. mai. Det koster kr 100,- pr lodd/ball. Lodd kjøpes ved å vippse til Vippskonto #809211  (BUSK 2008 B). Merkes med "ballslipp".  

I fjor gikk loddene unna i en fart, så her er det bare å hive seg rundt. Når alle loddene er solgt vil det bli opplyst om dette på Facebook-siden "iBardu" og på denne siden.