Vaksineringen fortsetter og vi mottar de nærmeste ukene mange vaksiner som skal fordeles. Bardu kommune mottar fortsatt vaksine fra Pfizer som tilbys innbyggerne.

Innbyggerne vil motta innkalling til vaksinering med mye kortere intervall enn først forespeilet; dvs at det nå vil være ca 4-6 uker mlm vaksinedose 1 og 2.

 

Vi forsøker å gi tilbud til alle folkeregistrerte innbyggere i kommunen, så:

Hvis man er folkeregistrert i Bardu kommune, ønsker coronavaksine, men ikke mottatt tilbud enda - ber vi dere ta kontakt på tlf 771 85 560  (mandag – fredag mellom kl 08-15).

Vaksinering av gravide

Folkehelseinstituttet anbefaler nå at alle gravide kvinner i Norge får tilbud om vaksine mot covid-19. Det anbefales at gravide får tilbud om to doser mRNA-vaksine, og at vaksinering foregår i 2. eller 3. trimester. Gravide som tilhører en risikogruppe for alvorlig forløp av covid-19, kan også vaksineres i 1. trimester.

Informasjonsbrev nr 26 om koronavaksinasjonsprogrammet.pdf

 

Hvis man er i denne gruppen, og ønsker koronavaksine, er det bare å ta kontakt med vaksineringsteamet i kommunen; tlf 771 85 560

Vaksinering av 16- og 17-åringer

Etter råd fra FHI har regjeringen nå besluttet at alle født i årskullene 2004 og 2005 skal tilbys vaksinasjon på lik linje med den øvrige befolkningen født i 2003 eller tidligere.

Det vil derfor etter hvert komme vaksineringstilbud med innkalling til denne gruppen også. De vil få tilbud etter at de over 18 år i hovedsak har fått sine vaksinedoser. Les mer om dette i linken under.

Informasjonsbrev nr 26 om koronavaksinasjonsprogrammet.pdf