VanogTor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilde: Vanja Poppe Skipenes og Torbjørn Køhl fikk tildelt UMP 2005.

Avd.kultur oppfordrer lag og foreninger til å foreslå aktuelle kandidater til ungdommens motivasjonspris i Bardu kommune. 

 

Bardu kommune tildeler årlig 2 stk ungdommens motivasjonspris til ungdom i alderen 16-20 år, som bor i Bardu eller er tilsluttet lag/forening hjemmehørende i Bardu.  Ungdommens motivasjonspris består av to gavesjekker på kr 2.500,- og innrammet diplom.

 

I henhold til kriterier tildeles prisen ungdom som er aktivt med på å holde i gang eller starte gode miljøer for positive aktiviteter, og viser allsidighet som utøver eller er aktiv som utøver og i tillegg har lederoppgaver.

 

Ungdommens motivasjonspris innstilles av en priskomite bestående av representanter fra Bardu Idrettsråd, Bardu Musikkråd, Bardu Ungdomsråd og avd.kultur og den deles ut ved en passende anledning.

 

Forslag på kandidater med begrunnelse sendes på vedlagte skjema til Bardu kommune, avd. kultur, postboks 401, 9365 BARDU innen 1. oktober 2006.

Klikk her for skjema og vedtekter:

 

Tidligere prisvinnere: Elise Strømseng og Christoffer Eggen (2002),  Sven-Are Paulsen og Markus Skoglund Indal (2003),: Britt og Marianne Paulsen / Kaja og Nora Turner (2004), Vanja Skipenes og Torbjørn Køhl (2005)

Bardu kommune, avd.kultur.