Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
31. jan. 2021 kl. 21:45

Koronavaksine

Les mer
UKMbilde 300

UKM i Bardu arrangeres på førstkommende søndag 12.februar kl 17.00 på ALA grendehus

Billetter:
- Under 18 år: 20 kr.
- Voksne 100 kr.

Det er 34 deltakere på UKM i år. Det utgjør 9 sceneinnlag og 13 kunstinnslag. Bardu musikkforening er som vanlig med å arrangerer UKM, og vil ha en kafe åpen for de som vil ha en kopp kaffe, brus eller vaffel. 

Vi har 3 som er meldt på som arrangører, og så har vi 2 som er meldt på som konferansierer. Vi har deltagere fra 10-19 år så det er et stort spenn.

Her er det både høy sjarmfaktor og spennende ny musikk. Det er flere nye deltagere, og flere som har vært med tidligere. Av tidligere deltagere har vi blandt annet Lillian Andersen (18) som har vært med på UKM i flere år, og vant nylig ungdommens motivasjonspris.Stiller med egen låt og kunstverk. Det blir med andre ord en flott forestilling og utstilling som fortjener et stort publikum.

Som tidligere UKM deltager så vet jeg hvor mye det betyr med et engasjert publikum, og gode ord.Og selv om man ikke skulle gå videre til fylkesfinalen, så er det å stille opp på en scene og utstilling en stor bragd i seg selv. Og vi som jobber med UKM, vi setter pris på alle innslagene, og vi ser fram til å bli underholdt av alle. Vi håper på masse publikum til ungdommen. UKM (Ung Kultur Møtes) er jo en festaften der vi får se hva som rører seg i bygda av kunst og kultur. Det er ungdommens dag til å vise fram det de holder på med.

Publisert