Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
31. jan. 2021 kl. 21:45

Koronavaksine

Les mer

Tilførselstraseer for snøskuter i forbindelse med Reistadløpet lørdag 1. april 2017

I forbindelse med Reistadløpet 2017, som arrangeres 1. april, ønsker vi å profilere kommunen og regionen på en positiv måte. Rennet sendes i sin helhet på NRK , og overføres i tillegg til 80 andre land. Vi ønsker å skape en skikkelig folkefest den helga, med «Kollenstemning» der folk overnatter ute i traseen og er på plass når løperne kommer etter starten kl 9. Vi ønsker å etablere en camp ved spurtpunktet ved Orta, og en camp ved spurtpunktet ved Kampenhytta. Detaljert kart vil bli kunngjort på kommunens hjemmesider og traséene vil bli merket.

Vi har innhentet grunneiernes tillatelse til snøskuterkjøring over de aktuelle eiendommene fra fredag 31. mars fra kl 17, etter merket trasé, slik at det er mulig å kjøre opp dagen før løpet. Det vil ikke være anledning til kjøring på lørdagsmorgen og under løpet.

Følgende traséer kan benyttes etter innvilget dispensasjon:

Trasé 1: Fra Setermoen til Orta ihht kommunens kartskisse

Trasé 2: Fra Øvre Salangen til Orta ihht kommunens kartskisse

Trasé 3: Fra Hansmoen (ved E6/ Kampenheimen) til Kampenhytta ihht kommunens kartskisse

Hvis du ønsker å ta del i dette må du søke elektronisk på Bardu kommune sine hjemmesider. Hvis du vil kjøre fra Salangen, må søke Salangen kommune.

Du trenger ikke å legge ved kart. Det holder å angi hvilken trasé det gjelder.

Traséene er åpne for de med dispensasjon fra fredag 31. kl 17-23 og retur åpner fra lørdag 1. april kl 13. Traséene stenger søndag 2. april kl 17

Ren persontransport tillates ikke, men personer kan sitte på den transporten som alikevel går med utstyr når plassen tillater det.

Vi oppfordrer også folk til å rydde opp etter seg og ta med søppel hjem.

Personer som søker med bakgrunn i medisinske forhold må vise til legeattest. Funksjonshemming må være av varig karakter.

Det må søkes innen onsdag 22. mars, og søknaden er gratis.

Vi ønsker også selvfølgelig så mange som mulig på ski langas løypa. Vi oppfordrer folk til å lage god stemning langs løypa med innslag av forskjellig karakter slik at dette blir en folkefest.  

Vedlegg

Publisert | Oppdatert 23. mars 2017