Barduhallen

 Barduhallen

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan delta?

Ta deg en tur til Barduhallen, få et registreringskort og fyll ut dette for hver gang du svømmer.

Hvorfor delta?

Etter turgåing er svømming den aktivitet som er mest populær som mosjonsaktivitet i Norge. Svømming bidrar til å styrke hele kroppen, og er i tillegg skånsom mot leddene. Følelsen av vektløshet i vannet, gir også gode muligheter for alle vektklasser.

Motivasjonen for å trene er alltid veldig høy like etter jul, og vi oppfordrer alle til å lage seg en god treningsrutine ukentlig, hvor svømming er en del av treningen. I tillegg er det jo fint å kunne ta seg en skitur hvis forholdene tillater det. Husk også at i svømmehallen er det syden-temperatur hele året!

 

Hva kan jeg vinne?

Den opplagte premien er "bedre helse". Men vi har også andre premier...

For å være med i trekningen av premiene, må man ha svømt minimum 10.000m* fra 1. januar til 31. mars 2007. (* Barn på 13 år og yngre må svømme 2.500m. Funksjonshemmede voksne 5.000m, funksjonshemmede barn 1.500m)

Hovedpremie:

En weekendtur for to personer til Island, med overnatting på Reykjavik City Hostel. Flyreise med Icelandair.

Andre premier:

To gavekort på weekendopphold for to personer på et Rica hotell i Norge eller Sverige.

Barnepremien:

En weekendtur for to voksne og to barn med overnatting på Rica Nidelven. Pirbadet i Trondheim gir gratis billetter for hele weekenden.

 

Diplom til barn på 13 år og yngre som svømmer 2.500m

Det er gratis diplom til alle barn som svømmer minimum 2.500m innen 31. mars 2007. Diplomene sendes til din svømmehall i april, og deles ut av ansatte i svømmehallen.

 

Svøm deg til... er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje som foregår i perioden 1. januar til 31. mars. Målet er å skape gode mosjonsvaner for den norske befolkning, ved å motivere dem til å bruke svømmehallen som arena for fysisk aktivitet. 

Ett av målene med kampanjen er å få flest mulig voksne til å svømme mer enn 10.000 meter, og flest mulig barn (under 13 år) til å svømme mer enn 2.500 meter.
For funksjonshemmede er kravene 5.000 meter for voksne og 1.500 meter for barn.

Det er 11. gang Norges Svømmeforbund arrangerer denne mosjonskampanje. I 2006 var dette den største mosjonskampanjen i Norge.