Støttekonsert 107X 146 skjerm red

I spissen for støttekonserten står Forsvarets Musikkorps Nord-Norge og visesangeren Terje Nilsen, og sammen med dem stiller også kjente artister som Lena Jinnegren, Anders Hoffmann, Sigrid Sørgård og gruppa Winterchild.

Deler av programmet på konserten med Forsvarets Musikkorps Nord-Norge og Terje Nilsen ble nylig gjort på Hurtigruteturné, og høstet trampeklapp, stående applauser og flere gode anmeldelse. Dirigent er ingen ringere enn hele storband-norges Lars Erik Gudim.

Elgsnes Divisjonsm red
Foto: Trym Ivar Bergsmo

Forsvarets Musikkorps Nord-Norge skulle vel være kjent nok for de fleste, fra sitt hovedsete i Harstad. Til Bardu kommer de med et 30-manns stort orkester, og skal sammen med Terje Nilsen blant annet fremføre mye av musikken til Nilsens siste plateutgivelse; "N’te gang".

Terje Nilsen er bodøartisten med den litt mørke stemmen. Mest kjent er kanskje "Blå ballade", "Å førrr et vær de e" og "Mjelle", fra artisten som platedebuterte så tidlig som i 1977.

I tillegg til de nevnte, stiller Anders Hoffmann og Sigrid Sørgaard fra Bardu på støttekonserten, sammen med folkemusikeren Lena Jinnegren fra Sverige/Målselv og rockebandet Winterchild fra Målselv.

Konferansierer på konserten er Musa Andersen, som er innflyttet Bardudøl, sammen med ungdomsskoleelev Emilie Blickfeldt.

"Vi gleder oss veldig over åpningen av Viken senter og er selvfølgelig med på å sette en spiss på arrangementet. Vi lover en sprek og variert kjempekonsert med en meget bredt spekter av låter. Alt fra rock og musikalmusikk til nord-norsk visesang" forteller produsent for FMKN, Linda Gjersøe, entusiastisk.

Rock Saksofon red

Foto: Trym Ivar Bergsmo

 

Andre musikalske begivenheter i Åpningsvekka:

Høstkonsertpå Setertun søndag 29.10 ved Bardu musikkråd.
Hvorfor gråter trærne ved fylkesjoiker Inga Juuso og Easterine Kire på Viken senter mandag 30.10.
Syng med oss og Pensjonistenes aften med eget orkester på Viken senter tirsdag 31.10.
Gospelkveld på Menighetshuset i regi av Bardu menighet onsdag 1.11.
Kirkekonsert i Bardu kirke torsdag 2.11. Medvirkende; organist Turi Seim, fløytist Trygve Østrem og solist Berit Norbakken Solset.
Folkefest på Fogden fredag 3.11. Kåseri ved komiker Jon Morten Melhus; "Livet etter 40. Sannhet eller myte…" Musikk og sang ved lokale krefter.