I forbindelse med årets utgave av Reistadløpet er det i tillegg ulike arrangement i bygda. Fredag er det folkefest i sentrum, med Ski Village på plassen mellom kommunehuset og Veksthuset.

UL Bardujord har servering med hjemmelaget mat, musikk og dans i Bardu Senter fra 11-02.

Bodene i Ski Village er åpne kl 13-20. Klokka 15 er det overføring av pressekonferanse med eliten i Visma Ski Classics på storskjerm i Ski Village. Reistadløpet har rennkontor i kommunestyresalen.

Det blir demonstrasjon av Yukigassen (japansk snøballkrig) ved Setertun kl 16-17.

Kl 18 går Barnas Reistadsprint av stabelen. Gratis påmelding for barn i alderen 0-12 år på snn.no/ski. Startnummer kan hentes på rennkontoret i kommunestyresalen kl 13-17.30.

Fra kl 20 blir det musikk og dans hos UL Bardujord med Cliff.

Butikkene i sentrum holder langåpent til kl 21.

Lørdag går starten for Reistadløpet på Artillerisletta.

Elite damer starter kl 08.45, og fellesstart for resten kl 09.15.

Bardu IL arrangerer familiedag på Stolømyra skistadion kl 08.30-12.30. Alle løperne vil passere skistadion og løpet kan ses på storskjerm. Salg av kaffe, kaker og lapper. Gratis pinnebrød og pølser så langt det rekker. Skilek, aking og natursti. Møt gjerne opp i kostymer, med flagg og plakater. 

Bardu kommune håper mange tar turen til sentrum fredag og finner seg en plass langs løypa på lørdag. Takk til alle som bidrar til folkefest i Bardu!