Fredag 5. februar skal Bardu kommunestyre behandle ansettelsen av kommunedirektør. Formannskapet sammen med hovedtillitsvalgt har en enstemmig innstilling klar til kommunestyret.

  • Bardu kommune har hatt en grundig prosess med bistand fra ekstern rådgiver. Søkermassen har vært veldig god, vi har hatt flere godt kvalifiserte kandidater, og valget falt til slutt på Stine Jakobsson Strømsø, sier Toralf Heimdal ordfører.

Han understreker imidlertid at det er kommunestyret i plenum som ansetter.

Strømsø er 42 år og har siden 2014 vært direktør ved Skibotn helse og rehabilitering.  I denne perioden har hun også hatt nasjonale lederoppgaver, blant annet som viseadministrerende direktør i LHL-klinikkene. Hun har også hatt rolle som kommunalsjef i Storfjord kommune, samt generalsekretær i Norsk Epilepsiforbund. Strømsø har en god akademisk bakgrunn med Mastergrad i ledelse fra UiT, bachelor i Statsvitenskap ved Universitetet i Oslo. For tiden studerer hun Master i helse og samfunn ved Universitetet i Sørøst-Norge. I tillegg har hun en rekke studier på universitet og høyskolenivå, blant annet en årsenhet i beredskap og sikkerhet ved Høgskolen i Innlandet. Strømsø er bosatt med sin familie i Storfjord og er opprinnelig fra Vestlandet.

 

  • Dette er en viktig og spennende jobb i en kommune hvor vi har muligheter for vekst og utvikling og jeg ønsker å bidra i dette arbeidet. Innstillingen er jeg glad for, men ønsker ikke å si mer før eventuelt etter kommunestyrets behandling, sier Stine Jakobsson Strømsø.

 

Mer informasjon

Kontakt ordfører Toralf Heimdal, tlf. 950 81 111