Før ble vanngymnastikk mest brukt i rehabilitering. Nå oppdager stadig flere hvor herlig og effektivt det er å trene i vann. Formkurven stiger allerede etter noen få ukers trening. Det kreves verken svette eller blodsmak i munnen for å komme i form i vannet, bare regelmessig trening og litt svømmeferdighet. De muskel- og leddskader som kan forekomme i andre mosjonsidretter, forekommer nesten aldri blant vanntrimere. Vannet gir kroppen støtte, og ved variert svømming eller bevegelse i vannet får du trent opp de aller fleste muskelgruppene

Du vil raskt oppdage hvor effektivt du kan holde deg i form. Du drar nytte av at kroppen blir lettere i vannet. Faktisk "veier" du mindre enn fem prosent av kroppsvekten du har på land. I tillegg støtter vannet alle deler av kroppen. Risikoen for skader og overbelastninger er minimal fordi belastning på leddene er liten.

Nå foreslår vi vannmosjon som trim nå når det nærmer seg vår og lysere tider. Du vil fort oppdage hvor effektivt man kan trene og holde seg i form i vann. Tilbudet er for både damer og herrer.

Finn frem badedrakt, badebukse og håndkle og kom i Barduhallen torsdager fra kl 2000 til 2100.

Valget er ditt!

VELKOMMEN!