Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
31. jan. 2021 kl. 21:45

Koronavaksine

Les mer

Nytt boligprosjekt i sentrum av Setermoen

Åsveien og Kirkemogata sameie er et privat leilighetsprosjekt som planlegges etablert i sentrum av Setermoen. Leilighetskompleksene er fordelt på to bygg med leiligheter i størrelsesorden 84 – 125 m2.

Gründeren bak prosjektet Sigfred Steien i selskapet Norvang AS sier at han har stor tro på at prosjektet vil dekke et lokalt behov for boliger. Spesielt med tanke på signalene forsvaret gir vedrørende økning i antall ansatte i Bardu. Vi har også fått en del signaler fra eneboligeiere lokalt som  ønsker å flytte fra enebolig til sentrumsnær leilighet. Årsaken til slike behov kan relateres til ønske om å bruke mindre tid på vedlikehold og snørydding i og rundt sin egen enbolig. Leielighetene i Åsveien og Kirkemogata sameie er i varierende størrelse og utforming. I tillegg er prosjektet sentrumsnært med 10 minutters gangavstand til tilbudene i sentrum av Setermoen og 15 minutters gangavstand til Setermoen skole. Mannen bak prosjektet Sigfred Steien forteller at det i løpet av kort tid vil bli iverksatt salg av leielighetene.

Ordfører Arne Nysted og næringssjef Lennarth Kvernmo hilser prosjektet til Sigfred Steien velkommen. Denne typen tiltak er av stor positiv betydning for samfunnet, næringslivet og Forsvaret lokalt.  Vi vet at allerede i 2015 så vil bemanningen i Forsvaret øke med opp mot 100 personer forteller Arne Nysted. Derfor er det en gledens dag at prosjektet nå nærmer seg salgsstart. Vi heier på både dette prosjektet og andre prosjekter vi vet er under oppseiling som kan bidra til å løse eksisterende og fremtidig etterspørsel etter leiligheter og boliger. Vi krysser fingrene for at Norvang AS raskt får solgt nødvendige antall leiligheter som gjør det mulig å realisere byggestart i prosjektet.

Nærmere informasjon om Åsveien og Kirkemogata sameie (foreløpig prospekt) finner du på denne nettsiden https://sites.google.com/site/norvangsameiet/

Publisert