snorklipp_red
Hege Aarsandøy klipper snora

Velferd for innbyggerne – og de ansatte
– Vi ble godt mottatt da vi kom, og regner med at også brukerne vil føle seg godt ivaretatt når de kommer hit, sa ordfører Oddvar Bjørnsen. Ordføreren og rådmann Kjell Hanstad overrakte gaver som de håpet skulle bidra til trivsel blant de ansatte.
– Dere skal sørge for velferd for innbyggerne, og vi vil gjerne bidra til de ansattes velferd. Mye kan løses over en god kopp kaffe, smilte ordføreren og overrakte brødrister og en stor eske kaffe.

Mulighetenes hus
Fylkesdirektør Stein Rudaa omtalte NAV-kontoret som et mulighetenes hus.
– Ingen kan sendes herfra fordi de er kommet feil. Nå er tjenestene samlet, og stat og kommune skal sammen finne gode løsninger for brukerne, sa Stein.

Representerte brukerne
Terje Nilssen og Torunn Foshaug har representert brukerne i prosjektgruppa for etableringen. Både Nilssen og Foshaug oppfatter at NAV i denne fasen er veldig lydhør for brukernes ønsker og tilbakemeldinger. ¬I følge Nilssen har deres bidrag blant annet vært fokus på brukere med særskilte behov, og at NAV-kontoret må være utformet og tilpasset alle brukere.

– Vi synes lokalene er blitt fine. Nå er det tjenestene vi må fokusere på. Vi har forventninger til det nye, og håper og tror at kontoret vil innfri det. Men det er mye som skal på plass, og vi får være litt tålmodige i starten, smiler Foshaug.

NAV Bardu er ett av syv NAV-kontorer i Troms som åpner i høst. Neste uke får Salangen og Dyrøy sitt NAV-kontor.

gaver fra kommunen_red
Ordfører Oddvar Bjørnsen overrekker gaver
NIlssen og Foshaug_AMA_red
Torunn Foshaug og Terje Nilssen
Stein og Hege_AMA_red
Stein Rudaa og Hege Aarsandøy