Les kravdokumentet her

HØRINGSUTKAST ”FRAMTIDSTUNET”

Bakgrunn

Bardu kommune står ovenfor store utfordringer innen områdene skole og SFO, kulturskolen, idrettanleggene og ungdomsklubben SMASH. Samtidig er Bardu kommune inne i en svært positiv utvikling hvor befolkningstallet øker og ny aktivitet etableres, noe som vil komme til å ha stor innvirkning på blant annet elevtall i skolene og SFO, antall brukere i Barduhallen og uteanleggene, kulturskolen og ungdomsklubben SMASH.

 

På denne bakgrunn traff Omsorgs og oppvekstutvalget i Bardu kommune følgende vedtak i sak nr 11/07.

Det oppnevnes følgende komiteer for å vurdere fremtidige behov til skole, kultur og idrett i Bardu:

Komité for skole (barne- og ungdomsskole og skolefritidsordningen (SFO)

Komité for kulturskolen

Komité for ungdomsklubben SMASH

Komité for Barduhallen med utendørsanlegg

 

Mandat for komiteene:

På fritt grunnlag å lage en behovsvurdering av fremtidige behov og utfordringer innen det enkelte området som komiteene dekker.

Arbeidet i den enkelte komité er nå gjennomført, og beskrivelsen av dagens utfordringer og fremtidens behov fra de enkelte komiteene er beskrevet i det vedlagte høringsutkastet, her benevnt som kravdokument for Fremtidstunet. For å følge opp arbeidet har Oppvekst og omsorgsutvalget i Bardu kommune etablert en styringsgruppe som skal jobbe videre med Fremtidstunet, og som også skal behandle de innkomne høringsuttalelsene.

Konklusjon

Kravdokument for Fremtidstunet sendes ut på høring til alle som vil bli berørt av dokumentet. Dette for å skaffe et best mulig grunnlag for det videre arbeidet slik at dagens utfordringer og fremtidens behov blir best mulig dokumentert.

HØRINGSINSTANSENE OPPFORDRES TIL, PÅ BAKGRUNN AV VEDLAGTE DOKUMENT, Å GI INNSPILL PÅ DAGENS UTFORDRINGER OG FREMTIDENS BEHOV INNEN EGET OMRÅDE. SVARFRIST 12. OKTOBER 2007.

HØRINGSUTALELSENE BES GITT I EGET DOKUMENT MED NAVN PÅ HØRINGSINSTANS OG HVOR NUMMERERING OG OVERSKRIFTER FRA KRAVDOKUMENTET FØLGES.

Høringsinstansene utfordres også til å gi innspill til punkt 15 Gjenbruk.

Høringsuttalelser sendes til Bardu kommune ved avdeling kultur og merkes ”Fremtidstunet”

 

DET PRESISERES AT DOKUMENTET PÅ INGEN MÅTE MÅ ANSES SOM FERDIG, MEN VIL VÆRE I EN KONTINUERLIG PROSESS FREM TIL VEDTAK I KOMMUNESTYRET 31.OKTOBER 07.

 

Videre fremdrift:

Høringsuttalelser behandles i styringsgruppen 18.oktober 07

Kravdokumentet legges frem for politisk behandling i Oppvekst og omsorgsutvalget 25.oktober 07

Kravdokumentet legges frem for politisk behandling i Kommunestyret 31.oktober 07

Arkitekt/prosjektkonkurranse utlyses

 

For styringsgruppen

Frank P Strømseth

Leder