Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
31. jan. 2021 kl. 21:45

Koronavaksine

Les mer
col_57_phones-terminals

Informasjon om sentralbordtjenesten i Bardu kommune

På grunn av reduserte ressurser må noen oppgaver løses på andre måter enn tidligere.  En av disse oppgavene er sentralbordtjenesten.  Fra 1. september 2014 overføres den til et interkommunalt samarbeid med Gratangen kommune.

Gratangen kommune utfører allerede sentralbordtjeneste for flere kommuner. Det arbeides for tiden med den tekniske løsningen som skal gjøre at Gratangen kommune kan gi en svartjeneste med den kvalitet som vi ønsker å gi.  De har bl.a. et eget støtteprogram for sentralbordet som automatisk sjekker kalender på den det søkes etter.  De har også flere ansatte som er dedikert til sentralbordtjeneste.

I utgangspunktet skal det ikke bli noen endringer for publikum som ringer inn til kommunen.  Det vil fortsatt være de samme telefonnummer til kommunen.  I Gratangen vil de som svarer på sentralbordet se at det er Bardu kommune som er oppringt og vil svare med Bardu kommune.   De kan sette direkte over til ansatt i kommunen og vil ha tilgang til kalenderen til den ansatte og kan gi opplysning om de er tilstede og evt. om når de vil være tilgjengelig.

Opplysninger som gjelder en sak eller søknad må som før rettes til saksbehandler eller aktuell enhet. 

Ellers vil det fortsatt være en ekspedisjon på servicekontoret som kan svare på spørsmål spesifikt om Bardu kommune og vårt tjenestetilbud.    

Når biblioteket åpner igjen etter ombygging vil biblioteket og servicekontoret samarbeide om å bemanne ekspedisjonen.  Det vil da bli et felles kontaktpunkt for bibliotek og servicekontor.

Publisert | Oppdatert 28. august 2014