Drømmesip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drømmestipend tildelt Line Mari Kristiansen fra Bardu.  Hun er en 24 år gammel student, ved Universitetet i Tromsø. Hun har i flere år drevet med musikk og kunst.  Hovedinstrumentene er vokal, gitar og piano.  Hun har komponert en del egne låter og musikk.  Låten: "Poison" ble utgitt i 2000, via en landsdekkende musikk konkurranse. Denne ble også spilt inn på radio.  Line Mari har også laget en del av sine egne innspilte låter på NRK's websider.

 

Drømstip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Line Mari fremførte egne låter: "Locked myself in a Cage" og "Why do I". 

Line Maris  eget materiale er lagt ut på følgende nettsider:

 NRKs urørt side:    

http://www11.nrk.no/urort/user/?id=33008

 og på uhort.no:       

http://www.uhort.no/artist/LINEM

Kulturskolerektor Kai Erik Vikan ønsket velkommen og hadde den gleden av å introdusere kandidaten til Drømmestipend 2006.  Line Mari er tredje jenta på rad fra Bardu som har fått tildelt drømmestipend.  Ordfører Oddvar Bjørnsen delte ut prisen som består av en gavesjekk på kr 10.000,- og et diplom. Etterpå ble det servert kaffe og kaker. 

Drømmesip Kai E

Drømmekaka

 

 

 

 

 

 

 

 

Drømmestipendet gjennomføres for trjedje år på råd. Norsk Tipping og Norsk Kulturskoleråd står bak.  Målet med tiltaket er å gi unge talenter anledning til å utvikle seg videre innen sitt område. Drømmestipendet består av 100 stipender à 10 000 kroner, som kan utdeles til enkeltpersoner eller grupper. Målgruppen er barn og ungdom under 25 år, som ikke er etablerte kunstnere.