Lene Langdalen og FTB 2_red
Lene Langdalen Berntsen og Frank Tore Berntsen er inne i sluttfasen i byggeprosessen, snart flytter familien inn, som de aller første
Lene Langdalen Berntsen og Frank Tore Berntsen tar med seg ungene og flytter fra Brummundal til Bardu. Frank Tore gjør dermed som mange andre ungdommer i Bardu; han flytter hjem igjen.
- Jeg vil at våre unger skal få den samme trygge og gode oppveksten som jeg hadde, at Bardu nå også rangeres som den beste bokommunen i Troms, er vel ikke akkurat noe drawback, smiler Frank Tore.
Han og kona er i ferd med flislegging i det nye huset, mens ungene er både inne og ute i go’været. Snart kommer flyttelasset, og det vil markerer en milepæl i utbyggingen av boligfeltet ”på solsiden” i Skoelvdalen. 
Sigurd og Sander 4
Sander og Sigurd Berntsen er på full fart inn i Brandegga boligfelt i Nedre Bardu

Spennende

10 - årige Sander har akkurat begynt ved Nedre Bardu skole som ligger et par kilometer unna. Her skal det nå bygges et oppvekstsenter som gir bedre kapasitet på skole- barnehage- og SFO.
- Det blir spennende med ny skole, jeg har blitt kjent med to stykker, en av dem bor ikke så langt unna Brandegga, forteller Sigurd. Nå ønsker han seg flere lekekamerater, enda nærmere.
- Jeg håper flere bygger her, det er jo god plass, sier Sigurd og peker bortover i skogen hvor tomtene er merket med hvite plakater. Sander på tre år nikker og er enig. Foreløpig har de hverandre, både når de hopper på trampolina og kjører sykkel på veien i boligfeltet. 

Ledige tomter

Det er fortsatt sju ledige tomter i Brandegga boligfelt.