øverst
Innkjøringa til Brandegga boligfelt
tyttebær_150x184

Sentralt og naturskjønt

Brandegga er omgitt av fint turterreng, her kryper naturen helt opp på trappa, mens fiskerike Barduelva bare ligger et par steinkast unna. Området ligger i hjertet av Indre Troms. Du når Finnsnes i løpet av tre kvarter, mens Tromsø, Harstad og Narvik ligger et par timers biltur unna.

 

Folk i Nedre Bardu sier på en måte ja takk til begge deler. De nyter godt av et høyt servicenivå i egen kommune og har samtidig nærhet til videregående skole, bibliotek, kino- og teater, badeland og flyplass i nabokommunen Målselv.

Bilde 8 Forsvaret_200x150
Forsvaret er viktig i Indre Troms

Midt i blinken for forsvarsansatte

Forsvaret har store avdelinger i Indre Troms, dette er ett av Hærens tyngdepunkter og gjør at stadig flere forsvarsfamilier velger å bosette seg i Bardu og Målselv. I Brandegga bor du sentralt i forhold til leirene på Setermoen (20 km), Skjold (50 km) og Bardufoss (5 km).

Bregga+f%F8rste+huset%5B2%5D_2

Sosial tomtepolitikk

Det første huset er nå under oppføring i Brandegga. Familien ønsker seg mange naboer slik at det snart blir og liv og røre i feltet og her gjelder prinsippet om å være først til mølla.

 

Bardu kommune dekker bortimot halvparten av utbyggingskostnadene i Barndegga. Prisen for ei tomt på 1,2 mål vil bli ca 200.000 kroner, pluss avgifter.

nbsk
To km til skole og barnehage

God bokommune

Bardu rangeres som en god bo-kommune og scorer bla. høyt på oppvekstmiljø, kultur- og idrettstilbud. Skatteinntekter fra kraftutbygging og Forsvarets virksomhet er med på å stabilisere kommuneøkonomien. Bardu har i dag ingen eiendomsskatt på boliger.

 

De 400 som bor  i Nedre Bardu kan velge i lokale fritidstilbud fra Kampen IL, UL Vårvon, Istind 4H, mens golfbanen på Finnkroken er under utbygging. Kommunen planlegger et oppvekstsenter i bygda, dette vil øke kapasiteten på skole- og barnehagesektoren.  Samfunnshusdelen ved skolen skal også bygges ut for å ta imot innbyggerne i Brandegga boligfelt og de andre i ”nerdalen”.

brua_ny
infotavle_1

Besøk Brandegga

På informasjonstavla ved innkjøringen til boligfeltet finnes tomtekart og annen informasjon. Kartet er også tilgjengelig på denne nettsiden sammen med en kort videopresentasjon av Brandegga (kommer snart).

 

Reservasjon av tomt:
Ring Bardu kommune 77 18 52 00 og spør etter Merete. Servicekontoret kan også informere om Brandegga boligfelt. Dette kan skje ved skriftlig henvendelse til Bardu kommune. Postboks 491, 9365 Bardu, eller via e-post til postmottak@bardu.kommune.no. Reservasjonen må inneholde navn, adresse, telefonnummer og nummer på tomt som ønskes reservert. Tomta kan reserveres i en måned, dersom betaling av tomta ikke ikke skjer innen fristen, opphører reservasjonen.
 

Infrastrukturen med vei, vann og kloakk er klar i Brandegga. Tomteprisen er kr 175,- pr m2, pluss avgifter.Tomtene er ca 1,2 mål store.

Folketallet i Bardu har nå passert 4000 innbyggere. Vi vil vil gjerne bli flere.
Velkommen som nybygger i vår kommune!

Litt om andre tilbud i nærområdet

De nærmeste matbutikkene finnes i Heggelia. Vil du spe på matbudsjettet og ønsker ørret eller røye på bordet, kan vi anbefale Barduelva med gode muligheter for fangst, enten du fisker på isen, svinger fluestanga eller dorger fra båt. Det er også fiskemuligheter i en rekke elver og fjellvatn i nærheten.

 

%F8rret


Indre Troms er et eldorado for rypejegere, og fra Bandegga er det kort avstand til denne type jaktterreng. I tillegg har  elgjakta også lange tradisjoner i Nedre Bardu.

Nærområdet til Brandegga innbyr til en sporty fritid. I sommerhalvåret kan du for eksempel bestige Istind (1492 moh) eller vandre på merkede turstier inn mot Hjerttind og Kampen. Om vinteren har du enkel adkomst til oppkjørte skiløyper til Kampenhytta, videre til Setermoen og Bardufosstun i traseen til det tradisjonelle Reistadløpet.

veiviser

polar%26nbsp%3Bzoo_120x150


 

En rekke serverdigheter og aktivitetstilbud finnes innen en times kjøring fra Brandegga.

 

Dyreparken Polar Zoo, Altevassområdet, Steilia alpinsenter, gokartbanen på Steiland, Barduhallen med kunstgressbane, sandvolleyball- og skateboardanlegg, golfbane ved Finnkroken (kommer snart), Istindportalen, Målselvfossen, Bardufosstun, Polarbadet, Målselv Fjellandsby med Blånisselandet er noen eksempler på dette.