Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
31. jan. 2021 kl. 21:45 25. jan. 2021 kl. 13:26

Koronavaksine

Les mer
2015-03-14 16 10 21

Arctic Race of Norway – 43 dager igjen

Arctic Race of Norway nærmer seg. 12 august er det teampresentasjon i Harstad, 13. august starter etappe 1 av rittet som har start og målgang i Harstad. Fredag 14. august braker det for alvor løs for Bardu sin del. Med start på Evenskjer og målgang på Setermoen blir det litt av en folkefest i bygda. På ettermiddagen kommer verdenseliten på sykkel dundrende inn i Setermoen sentrum langs E6 sørfra. Rittet går gjennom rundkjøringen på tur nordover. Ved NAV bygget svinger feltet av på Molundveien og videre inn på infanteriveien. Herfra sykles det gjennom Setermoen leir og ut på RV847 hvor feltet svinger inn mot sentrum av Setermoen. Målgang for rytterne er omentrent i krysset på RV 847 ved avkjøringen til Bardu Hotel passeres mållinjen.

Vi håper at så mange som mulig har anledning til å være med på folkefesten denne dagen. Vi anbefaler alle til å oppdatere seg på trafikk, arrangement, underholdning på ARN Bardu sin internettside.

www.arcticracebardu.no

På denne nettsiden finner du fortløpende og oppdatert informasjon om det meste frem til 14. august. Dersom du ønsker å følge ekstra nøye med på «ting som skjer» frem mot 14. august, så kan du finne oss på facebook. Søk da opp «Arctic Race of Norway – Bardu». Vi håper at så mange som mulig bidrar til å spre facebooksiden vår til flest mulig.

Spørsmål til arrangementskomiteen i Bardu kan rettes på e-post til post@arcticracebardu.no, eller ved å kontakte oss via vår facebookside.

Arrangementskomiteen oppfordrer samtidig alle Bardu døler til å stille på etappe 1, 13. august med start og målgang i Harstad. Etappe 3, 15. august med start Finnsnes og målgang Målselv Fjellandsby og etappe 4, 16. august som har start og målgang i Narvik.

ARN Bardu ønsker alle hjertelig velkommen på folkefest 14. august 2015 i Bardu

Bildetekst: Lennarth Kvernmo, Ansvarlig marked, media og kommunikasjon Bardu, ordfører Arne Nysted, Bardu Kommune, Prosjektleder ARN Bardu Per Åke Heimdal.

Publisert | Oppdatert 02. juli 2015