Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A
31. jan. 2021 kl. 21:45

Koronavaksine

Les mer
aron

Andre etappe av Arctic Race of Norway 2015 har målgang på Setermoen

Kork-effektene blir nå videreført. Vi har ved flere anledninger antydet at 2015 ville bli et flott år hvor Bardu nok en gang får positiv oppmerksomhet. Det er derfor vi med ellevill glede i dag kan fortelle at Arctic Race of Norway 2015 kommer til Bardu. 

Det er med stor stolthet vi ønsker velkommen til Villmarkskommunen. Med Arctic Race of Norway skal vi skape folkefest  i sentrum. 

2. etappen skal starte på Evenskjer. Og går forbi Bjerkvik, Lavangen, Salangen med målgang på Setermoen . 1. etappe som starter og slutter i Harstad. Etappe 3  gjennomføres på Senja med målgang i Fjellandsbyen. Avsluttende etappe 4, gjennomføres i Narvik. 

Dette blir magiske dager og et fantastisk sykkelløp og folkeliv vi alle skal bidra med å tilrettelegge for at blir så flott og minnerikt som vi ønsker. Vi kommer tilbake med mer informasjon og vil raskt tromme sammen til informasjonsmøte med kommunale ledere, næringsliv, lag og foreninger og frivillige med tanke på festdagene i august.

Arctic Race of Norway 2015 blir en unik mulighet for Bardu til å vise Europa vakker natur, folkeliv og næringsliv. Arctic Race of Norway 2015 gir oss mulighet til å mobilisere alle gode krefter i vår kommune, næringsliv, lag, foreninger og frivillige slik at vi får vist oss fra vår beste side.

Forbered dere på festdagene i august og merk av dagene 13. og spesielt 14. August da Bardu blir en vesentlig del av hovedarenaen for Arctic Race of Norway, som er mye mer enn bare et sykkelløp, uttaler ordfører Arne Nysted og Næringssjef Lennarth Kvernmo. 

Les mer her https://www.facebook.com/ArcticRaceofNorway.

aron1_300.jpg

aron2_300.jpg

Publisert | Oppdatert 08. januar 2015