UMP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tonje Walle Moberg, 18 år. 

UMP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeanett Alstad, 18 år.

Priskomiteen har bestått av Astrid Hansen fra Bardu Musikkråd, Arne Markus Svendsen fra Bardu Idrettsråd, Kristian Hovde, representant fra klubbstyret SMASH og Ole Kroken fra Bardu kommune, avdeling kultur.

Priskomiteen har følgende begrunnelse:

Tonje Walle MobergEr aktiv trener for unge turnere i Bardu IL, turn jenter 6-8 og 9-12 fra 2003. Dømmer aldersbestemte lag i fotball opptil gutter 16 år. Som trener har hun ansvar for opplegg, organisering og gjennomføring av treningen. Tonje har tatt trenerutdanning innen barneidrett, forskjellige trenerkurs innen turn og dommerkurs i fotball. Tonje har en allsidig idrettsbakgrunn. Aktiv innenfor turn, orientering, langrenn, fotball og friidrett. Deltatt på kretsstevner innenfor turn, orientering og langrenn, og hovedlandsrenn på ski i Holmenkollen. 

Deltatt i UKM lokalmønstring og gikk videre til fylkesmønstringa 2001 og 2003 med Swix girls. Var med i hovedkomiteen som ungdomsrepresentant ved Bardu IL’s 100 års jubileum. Med i komiteen som arrangerte ”Åpen hall” for ungdom.

Med i UL Freidig’s julerevy de siste 2 årene som skuespiller og tekstskriver.

 

 

JEANETT ALSTAD –  har startet opp og driver dansegrupper i ”Dans Bardu” for ungdom i alle aldre. Hun har startet opp en ny aktivitet med stor oppslutning og holder aktiviteten i gang på 3. året. 

 

Hovedsakelig Hip-Hop og Freestyle. Jeanett Alstad er gruppas instruktør, og har tatt en rekke kurser innen denne danseformen. Jeanett holder kurs for ungdommer i aldersgruppene 16-20 år. Dette er en dans som krever mer enn dansetrinn, og at en er i meget god fysisk form.  Det er av stor betydning at dans som kultur og fritidsaktivitet blir vurdert som en meget fin fritidsaktivitet, for en rekke unge mennesker. Jeanett og Dans Bardu har hatt mange danseoppvisninger med sine dansegrupper under mange forskjellige tilstelninger (høstkonsert, UKM osv).

Jeanett har deltatt i UKM med sang/gitar og dans. 

Hun har drevet med håndball i mange år.  Har også vært med i norgesfinalen i discodans.

Begge jentene er verdige kandidater av Ungdommens motivasjonspris 2006.

 

 

Prisutdeling:

Ungdommens motivasjonspris skal utdeles av ordfører Oddvar Bjørnsen den 13. desember 2006 i forbindelse med møte i kommunestyret. Ungdommens motivasjonspris består av to gavesjekker på kr 2.500,- og innrammet diplom.

 

 

Tidligere prisvinnere:

2002: Elise Strømseng og Christoffer Eggen.

2003:  Sven-Are Paulsen og Markus Skoglund Indal

2004: Britt og Marianne Paulsen / Kaja og Nora Turner

2005: Vanja Poppe Skipenes og Torbjørn Køhl