Bardu kommune har tilbud om kreftsykepleie/kreftkoordinator

 

Kreftsykepleietjenesten i Bardu kommune er et lavterskel-tilbud til deg som er kreftsyk og du trenger ikke henvisning fra din lege.

Tilbudet gjelder alle kommunens innbyggere, både hjemme og i institusjon. Hvis du er kreftsyk eller en av dine nærmeste er rammet av denne sykdommen har du mulighet til å ta direkte kontakt med meg. Tjenesten er gratis.

"Palliativ plan gir samhandling og trygghet".
En slik plan har ressursteamet for kreftomsorgen i Bardu kommune utarbeidet med midler fra Fylkesmannen i Troms. Vil du vite mer om planen? Ta kontakt, eller les mer her.
 
Siv Anita Storhaug er å treffe på kontoret mandag til torsdag fra 08.00 – 15.45 vintertid og 08.00 – 15.00 sommertid.
 

Pr. tiden har kreftsykepleieren kontordag på Helsehuset onsdager p.g.a. tiltak rundt corona-epidemien. Kreftsykepleieren er å nå på telefon hver ukedag. Samtaler og oppfølging avtales pr. telefon.

For informasjon og råd for deg som har kreft, har hatt kreft eller er pårørende er vi her for deg. For ytterligere informasjon se Kreftforeningens hjemmeside. https://kreftforeningen.no/korona-og-kreft/

Webinar 1. april -Å være kreftpasient i koronatider

Onsdag, 1. april, arrangeres det webinar. Det handler om hvordan det er å være kreftpasient i disse koronatider. https://facebook.com/events/221939922196750/

Kontaktinformasjon

Siv Anita Storhaug

Tlf: 902 87 180

Mail; siv.anita.storhaug@bardu.kommune.no

 

Besøksadresse; Fogd Holmboesgt 56, 9360 Bardu.