Åpent 1. juni til 24. september.

I år er det 20 ulike turmål i Bardu fjelltrim:
Blåbergenden, Brudesløret, Gammelsetra, Gråhøgda, Holtet, Istindaksla,  Johaugen, Matberget, Orta, Rohkunborri nasjonalpark-Sørdalen, Rubbsnytten, Røddalshytta, Sjupynten,  Skardvatnet, Skjellhaugen, Svartvatnet, Stor-Ala, Storkletten, Strømsørstien og Tørrfurua. I tillegg er det mulighet for å registrere to gjesteturer fra andre kommuner i Midt-Troms. Mer informasjon om de ulike turmålene finnes her: http://www.telltur.no/utitroms/ 

Kort beskrivelse om årets turmål: Fjelltrim beskrivelse 2018.pdf

Merking og registrering:
Startpunktene er merket med skilt og informasjonstavler med kart over turen og turbeskrivelse. Traseene er merket med røde trefliser i skogen, og rød maling på steiner eller varder over skoggrensen. På hvert turmål finner du både en kode og en stempelklemme. Dersom du deltar med klippekort stemples dette. Dersom du ønsker å registrere deg elektronisk legger du inn koden via mobiltelefonen eller på PC når du kommer hjem. Der det finnes postkasse vil koden være i topplokket eller i turboka.  

NB! På noen av turene kan det ligge snø lenge – dette gjelder spesielt de høyeste toppene og kodekort vil ikke bli lagt ut her før snøen er borte. Det kan derfor være lurt å sjekke på Facebookgruppen «Bardu Fjelltrim» før du starter, da det oppdateres jevnlig på de ulike turmålene.

Pris: Kr 150,- pr. voksen person, og kr. 100,- for barn/ ungdom (født 2002 og senere).

Utsalgssteder (i salg fra tirsdag 29.mai) : Domus Sport1 Bardu, Bardu sport og Bardu kommune, avd. service.

Premiering og kriterier:
Voksne:
8 ulike turer kvalifiserer til fjelltrimkrus
Barn/ ungdom (født 2002 eller senere), pensjonister (født 1952 eller tidligere) og funksjonshemmede: 5 ulike turer kvalifiserer til fjelltrimkrus

Tor Gunnar Riise er vår lokale kunstner som dekorerer fjelltrimkrusene.
I tillegg vil det i år være trekkpremier for de som registrerer seg på nett eller leverer inn klippekort og er tilstede på utdelingen av fjelltrimkrus.

Trekkpremier:

1 stk årskort i Steilia sponset av Bardu alpinklub

1 stk Osprey barnesekk 18 liter sponset av Bardu sport 

1 stk Jotunheimen Rasletind Multisportsekk med drikkebeholder på 3 liter sponset av Sport 1 Domus Bardu

2 stk gavekort-500 kr på Bardu sport sponset av Bardu fjelltrim

1 stk gavekort-200 kr på Bardu Sport sponset av Bardu fjelltrim

4 stk klippekort på svømming i Barduhallen sponset av Barduhallen

1 stk gavekort badebillett familie på Polarbadet sponset av Polarbadet

1 stk gavekort badebillett 1 voksen + 1 barn på Polarbadet sponset av Polarbadet

3 stk badebilett barn på Polarbadet sponset av Polarbadet

1 stk turbok: Senja og Midt-Troms sponset av Midt-Troms Friluftsråd

1 stk kartpakke:Midt-Troms sponset av Midt-Troms Friluftsråd

1 stk pilkestilk sponset av Bapro

2 stk gavekort: Pannekake og valgfri drikke på Kampenhytta for to personer vintersesongen 2019, sponset av IL Kampen

Hvordan gå fram for å få fjelltrimkrus:

Klippekort: Dette leveres med utfylt navn og adresse til Bardu kommune, avdeling service.
Elektronisk registrering: Dersom du har registrert deg på nettsiden www.telltur.no og ønsker krus, betaler du kr. 150,- (voksen/honnør)/ 100,- (barn/ungdom) til avdeling service. Det vil bli foretatt en gjennomgang av nettregistreringen som dokumentasjon på 8 eller 5 gjennomførte turer.
Både klippekort og registrert elektronisk: Lever inn klippekortet som dokumentasjon på betaling, samt kryss av for elektronisk registrering på klippekortet.

Frist for innlevering/registrering/betaling: 1.oktober 2018
Det er planlagt utdeling av krus og kåring av årets fjelltrimbilde i kommunestyresalen i løpet av uke 47-49 (avhenger av levering på fjelltrimkrus).

Årets fjelltrimbilde:
Vi oppfordrer alle som går tur om å sende inn gode bilder fra turene sine, gjerne med folk og/ eller dyr på vei til turmålet eller ved turmålet. Vinneren får bildet overrekt i ramme under premieutdelingen. Send digitale bilder til postmottak@bardu.kommune.no. Merk: fjelltrimbilde.

Istindgubbediplom:
Istind er ikke eget turmål, men dersom du ønsker diplom må dato for bestigning dokumenteres og sendes til postmottak@bardu.kommune.no

Annet:
Dersom du har merknader i forbindelse med Bardu fjelltrim, setter vi pris på om du sender dette til: postmottak@bardu.kommune.no merk med Bardu fjelltrim

 

Ved å registrere dere elektronisk på www.telltur.no er dere også med i trekningen av fine premier fra Midt- Troms friluftsråd!

logo_104x107.jpg