Velk Dans Bardu  Velk Barnekor
Åpning: Etter at rådmann Kjell Hanstad hadde ønsket alle velkommen til Barduhallen,  innledet Dans Bardu det kulturelle innslag og Menighetens Barnekor avsluttet.

Velk barn leker

Velk barn leker  2

 Barnelek: Inni idrettshallen var det aktivitet og lek for barna i regi av Håndballgruppa i Bardu IL .
Velk Bardu Menighet  Velk Polar
Stand: Etter underholdning var det muligheter for å besøke de lag og bedrifter som presenterte seg fra stand. Det var både idrettslag, JFF,  ungdomslag, barneteater, kommunen, seniordans, korforening, posten, Polar Zoo, Bardu Menighet, og besøk fra Målselv ved Målselv Fjellandsby, Målselv Turhestsenter og Norsk Folkehjelp avd. Bardu og Målselv. 

Velk pub  1

Velk pub  2

  
Publikum: Det var et gledelig oppmøte og publikum kunne slappe av med kaffe, kaker og mat. Kafeteriasalg var i regi av familiekontaktene i Forsvaret. Forøvrig hadde Forsvaret sponset all mat, og Coop Mega sponset brusen.

Tilslutt: Ble det trekning på inngangsbilletten. Den heldige vinneren fikk en weekend for to i Oslo inkl. fly og hotell. Dette var sponset av Forsvaret.  Premien for rebusløpet ble vunnet av Bjørg O. Holm (se bilde til ve over).  Dette var et gavekort fra G-Sport Bardu. Kvelden fikk en verdig avslutning med nydelig sang av Erik Bjørkeng fra Målselv og Freidig Mannskor. 

  

Velk Freidig Mannsk

Korsang: Freidig Mannskor ved dirigent Egil Nyhus.