sakarina_400x194

SAKARINA er et etablert nordnorsk danseband som har eksistert siden 1982. Sakarina har de siste årene opplevd veldig mye fremgang og fått møte mange nye personer. Vi har spilt på mange fantastiske dansegalla’er og dansetilstelninger rundt i Norges land.
Det kan nevnes : Norges første Dansebandfestival på Seljord, Tromsø, Førde, Orkla, Alta, Lakselv med mere. Har også spilt på en stor dansegalla i Nerpe i Finland , og en stor dansegalla på Færøyene.

Det er mange som nynner etter Sakarina’s låter når de blir spilt på radioen. Sakarina har et stort publikum i alle aldre, og det er alltid kjente fjes å se der vi ferdes. Frontfiguren Jan Sundberg er kjent for å sjarmere sitt publikum.
Sakarina spiller sitt eget stoff fra cd’ene "Sakarina" og "Kvinnen i mitt liv ", "Mellom himmel og hav" noen få coverlåter blir det også. Det er ingen overdrivelse å si at "Sokka med Sakarina på " ble en hit, da cd’en "Sakarina" kom ut i 1997. Sakarina har ligget mer eller mindre hele tiden på Dansetoppen på NRK P1, siden den første cd’en "Sakarina" kom ut.
CD’en "Kvinnen i mitt liv" kom ut i april 2000, og fikk medvind fra starten. Tittel- låten "Kvinnen i mitt liv " lå på dansebandtopplista fra mai til den gikk ut i desember. Tittel – låten "Mellom himmel og hav" har ligget lenge på Danseband jukeboks. Sakarina har hatt flere låter som har ligget på Dansbandstoppen, som blir spilt i Sverige, Danmark og Norge.
Sakarina har ellers vært med på fem melodikonkurranser på NRK P1 og NRK TV.

Høsten 1998 plasserte Sakarina seg som nr to, med låten "Kjærlighet i luften". Høsten 1999 plasserte Sakarina seg som nr fem med låten "Kvinnen i mitt liv". Våren 2001 plasserte Sakarina seg som nr seks med låten"Play Girl". Våren 2002 plasserte Sakarina seg som nr fem med låten "Mellom himmel og hav". Våren 2004 plasserte Sakarina seg som nr fem med låten "Du og jeg".

Erik Forfod som er programleder i NRK P1`s "På dansefot" har bare lovord å si om Sakarina

Medlemmer Plateutgivelser
Jan Sundberg - sang - " Sakarina"
Magne Christensen - sang / bass - " Kvinnen i mitt liv"
Jan Teigen - sang/ keyboard - " Mellom himmel og hav "
John Verlo- sang / trommer - samle CD
Jan Christensen - sang/gitar

Kilde: www.sakarina.com


Det skjer andre ting også

I tillegg til idrettsutøvelsene blir det mange andre aktiviteter; vi kan nevne go-cartkjøring, kassestabling (se bildet), taubane (se bildet), bowling m.m.

klatring_lite
Kassestabling
taubane_lite
Taubane