Kommunestyret bestemte i sak 0014/05 at Del II, tiltaksdelen i Landbruksplanen skal rulleres hvert år. Den tidligere valgte landbruksplankomiteen ble i sak 0015/05 valgt til å forestå dette arbeidet, og første møte er nå avviklet. Komiteen møtte fulltallig, ett medlem hadde meldt forfall, men varamedlem møtte i hans sted.

 

Møtet hadde bare revisjon av tiltaksdelen som tema, og det ble lagt fram ett forslag til ny tiltaksdel utarbeidet av landbrukskontoret. Gjennomgang og diskusjon omkring forslaget forgikk i en spesielt humørfylt tone og engasjementet var hele tiden på topp fra komiteens medlemmer. Etter en halv time på overtid ble det godkjent et revidert forslag til tiltaksdel for 2006. Forslaget skal sendes ut på høring til partiene og faglagene med frist for uttalelser 30. november 2005. Det er ønskelig at flest mulig av kommunens innbyggere leser gjennom forslaget og gjør seg kjent med landbrukets fokus framover.

 

Kommentarer og merknader sendes til Bardu kommune v/Landbrukskontoret i brev eller på E-post til postmottak@bardu.kommune.no eller direkte til jordbrukssjefen, ingeborg.nygaard@bardu.kommune.no

 

Plankomiteen skal ha ytterligere ett møte for å innarbeide høringsuttalelsene før planutkastet oversendes til kommunestyret for politisk behandling.

 

Forslaget til Landbruksplanens reviderte tiltaksplan kan leses ved å klikke på linken nedenunder. Rosa skrift angir tilføyelser og nye tiltak for 2006. Den gjeldende utgaven kan leses ved å klikke på Landbruk i venstremenyen på kommunens hjemmeside, og videre til Landbruksplan.

 

Landbruksplan for Bardu kommune: Komiteens forslag til Del II 2006.doc PDF document ODT document

 

Tenk på framtida

 

Si du har sett det på Bardu kommunes nettside