Bardu kommune
testbilde
testbilde 2

Biblioteket

Biblioteket har endelig åpent igjen, og vi blir veldig glad for å se deg i våre nyoppussede lokaler.

Det er fortsatt litt som gjenstår før vi er helt ferdig, men biblioteket er klart til å tas i bruk.

Noen praktiske opplysninger.

Utlån: Vi har fått en ny selvbetjent utlånsløsning. Den finner du inne i biblioteket. Du må ha med deg lånekort for å få låne. Dersom du trenger lånekort, eller har mistet ditt gamle ta kontakt med oss.

Reserverte bøker: Reserverte bøker finner du på hylla over utlånsstasjonen. Når du får melding av oss, enten pr. brev, e-post eller sms om at du kan hente reserverte bøker, står det et reservasjonsnummer som du må ta med deg. På det reserverte materialet står det samme nummeret som i meldingen du fikk. Når du har funnet din bok på hylla låner du den ved hjelp av selvbetjent utlån. Husk lånekortet.    

Innlevering: Innleverte bøker legger du enten i kassa utenfor hovedinngangen, eller i innleveringskassa inne i biblioteket. Den er plassert ved siden av utlånsstasjonen.

Dersom du lurer på noe, ta kontakt med oss.

2015-03-11

Biblioteket åpner midlertidig mandag 16.februar!

Fra og med mandag 16.februar kan du igjen låne bøker hos oss. Det er fortsatt en del arbeid som gjenstår før det står helt ferdig, slik at i en periode vil vi ha et begrenset bibliotektilbud. Boksamlinga være tilgjengelig på hverdager fra 1000 – 1530. Vi ber om forståelse for at ikke alt fungerer optimalt. Velkommen! 

2015-02-19

Vi rydder i hyllene

Vi rydder i hyllene våre og har mange boklopper til salgs for 5,-pr. stk.

 

2013-09-25