Jubkake NB skole

nb klasse  1  4

 

 

 

 

 

 

Inghild og Dina

Publikum fikk servert en fyldig og flott forestilling  med mye sang og musikk.  Forestillinga startet med sjøldiktet velkomstsang av 5. klasse, deretter sang av 1.-4. klasse. Velkjente Prøysenlåter ble fremført i duett av Dina og Inghild og Silje og Kamilla. 

 

 

 

nb spaceman

Det ble gjensyn med Linda Beate og Kristin som spilte gitar og sang.  De har tidligere vært aktive på Rockeskolen og ungdommens kulturmønstring. Skolens førsteklassing fra 1984,  Tom Ronny Fosslund, sang og spilte  på gitar.  "Spaceman Spå" alias Dag-Andre Strand fra Rockeskolens forestilling i 1999, fikk stor applaus.  Linda, Kristin,Anna Kristine og Dag Andre fremførte to låter fra Rockeskolens debut i 1996.

 

nb tomronny

nb linda og kristin

 

 

 

 

 

 

Publikum fikk delta på Juibileumssangen til skolen akkompagnert av skolens orkester.   Kveldens mangfoldige program kuliminerte i et fantastisk trylleshow av Egil-Kai Hansen fra Fjordgård. Både store og små ble trollbundet av magien fra yttersida av Senja.

 

NBsksole Oliver

Etterpå ble det salg av kaffe og kaker - og skolens jubileumskake som var laget av 6. klasse. I klasseromsfløya var det utstilling av elevenes arbeider i kunst og håndverk. Det var også anledning for tidligere elever å kikke i album og mimre i dagbøker fra fordums dager...  Det ble en kulturell og innholdsrik jubelkveld på Nedre Bardu skole.

 

 

NBskole MaDaSte

NBskole Lin Kri