Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Den nasjonale frivillighetsprisen 2013

Bor årets Frivillighetspris-vinner i nettopp din kommune? Da trenger vi at du forteller oss det!

Med en frivillig innsats tilsvarende 115 000 årsverk og over 1 milliard kroner i verdiskaping ligger Norge på verdenstoppen i frivillighet. For å feire all den fantastiske innsatsen som nedlegges, deler Frivillighet Norge hvert år ut Frivillighetsprisen til en lokal ildsjel, forening eller gruppe som har gjort en særlig bemerkelsesverdig innsats.

Kanskje er det en eller flere frivillige ildsjeler fra nettopp din kommune som i år skal bli feiret og gjort stas på av kulturministeren og en samlet frivillighet på FNs internasjonale frivillighetsdag 5. desember? Frivillighetsprisen er en sjanse til å synliggjøre positive krefter i din kommune!

Lokalkunnskap fra hele landet er nødvendig for å finne den beste kandidaten, og vi ber derfor om at kommunen sender inn ett eller flere begrunnede forslag på kandidater til Frivillighet Norge via nettsiden www.frivillighetsprisen.no. På denne siden finnes også mer informasjon om prisen og tidligere vinnere. Frivillighetsprisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som har utmerket seg med frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til beste for den enkelte og samfunnet. Foruten den nasjonale vinneren, vil det også kåres 19 fylkesvinnere.

Fristen for nominering til Frivillighetsprisen er i år satt til 5. september.

Vår samarbeidspartner TV2 vil bidra til å skape blest om prisen og de nominerte, blant annet gjennom fjernsynsreportasjer om de fem som når fram til siste runde av kåringen. Seerne vil så få mulighet til å stemme fram sine favoritter. Her ligger det altså en ypperlig mulighet for å profilere din kommune og dens ildsjeler på tv!

Bli med på feiringen av alle de lokale ildsjelene som legger ned uttallige dugnadstimer i og for sine lokalsamfunn: Nominér deres kandidat til Frivillighetsprisen 2013!

Frivillighet Norge er en samarbeidsorganisasjon for frivillige organisasjoner, og er ansvarlig for det praktiske arrangementet rundt prisen. På www.frivillighetnorge.no kan du lese mer om vårt arbeid.

Tips en venn Skriv ut
Publisert | Oppdatert 27. juni 2013