Lokasjon for ledningsbruddet er funnet og vi starter nå arbeidet med utbedring av skaden. Vi har ikke full oversikt over omfanget og det er derfor vanskelig å anslå hvor lang tid det vil ta før vi har vann inn på anlegget. Mange områder er nå fri for vann og vil dessverre ikke få dette tilbake før skaden er utbedret. Vi oppfordrer sterkt til redusert vannforbruk til vi får utbedret skaden. Følg med på facebook og kommunens hjemmeside for oppdateringer.

Oppdatering 14.8 kl. 14:50

Skaden er nå avdekt og arbeidet med reparasjon er i gang.  Det er mulig å ta med dunker for fylling av vann på brannstasjonen. Dersom alt går som planlagt vil skaden tidligst være utbedret kl. 19:00 i kveld. Det må påregnes forsinkelser.

Oppdatering 15.8 kl 6:14

Etterfylling av vann etter utbedring av hovedledningsbrudd var mye mer omfattende og tidkrevende enn først antatt. I tillegg til dette oppdaget vi like før kl. 06:00 en ny mindre lekkasje som vil få konsekvenser for deler av Setermoen sentrum. 
Nye mannskaper er på vei for utbedring og vi håper de fleste skal ha vann i løpet av formiddagen i dag. Vanntrykket vil enkelte steder være lavere enn normalt. Vi forventer at dette også vil rette seg i løpet av dagen.